Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10 felhasználók, figyelem: kihagyhatatlan frissítés érkezik!

|

Az e havi frissítő kedd fontos újdonságokat kínál.

Hirdetés

A Microsoft legújabb kumulatív frissítései a szokásosnál is fontosabbnak ígérkeznek, mert az operációs rendszer sebezhetőségei mellett az előtelepített appok réseinek befoltozására is gondot fordít.

A kumulatív frissítés naprakész állapotba hozza a számítógépet, vagyis telepítés után biztosnak lehetünk benne, hogy rendszerünkre felkerült a Microsoft összes javítása.

A frissítések kapcsán sokan tartanak attól, hogy az új szoftverekkel működési problémákat importálnak gépükre, de az áprilisi Creators Update megjelenése óta alig érkezett ilyen jellegű panasz. Korábban valóban sűrűn előfordultak gondok, például hibaüzenettel zárult a telepítés, vagy végtelen ciklusba esett a rendszer.

Szerencsére a Microsoft javarészt kigyomlálta ezeket a problémákat: az egyetlen gyakori kifogás a kumulatív frissítésekkel szemben az, hogy túl sokáig tart az installálásuk.

Fontos tudni, hogy a frissítés telepítését követően újra kell indítani a rendszert, ami annyit jelent, hogy minden munkát tanácsos elmenteni a művelet megkezdése előtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.