Három, kettő, egy és Viszlát a jövőben!

|

Készen áll arra, hogy elmerüljön a mesterséges intelligencia átláthatatlan birodalmában és bepillantást nyerjen a jövőbe? Vlogcast-sorozatunk első részében az intellektus találkozik a képzelettel Rab Árpád jövőkutató és az Aruba Cloud-ComputerTrends izgalmas beszélgetésében.

Mivel annyi mindent hallott már róla, végre képbe szeretne kerülni a mesterséges intelligenciával kapcsolatban?

Csak dőljön hátra, mi feltárjuk a rejtélyeit, leleplezzük a lehetőségeit, a jelen csodáitól az előttünk álló határtalan lehetőségekig átfogó és közérthető útmutatót nyújtunk vlogcastunkkal a jövőnket alakító technológiáról. Lehámozzuk a mesterséges intelligencia rétegeit, feltárjuk a társadalomra gyakorolt hatását, az etikai megfontolásokat és a ránk váró hátborzongató felfedezéseket. 

A közel egyórás dinamikus beszélgetéssel hidat képezünk a tudományos és a mindennapi élet között, Rab Árpád jövőkutató meglátásai, valamint műsorvezetőink, Puchard Balázs és Svájger Árpád kérdései olyan magával ragadó párbeszédet hoztak létre, amelyet szakértők és kezdők egyaránt tanulságosnak találnak. A szakértelem és az átélhetőség keveréke mindenki számára érthető és élvezetes hallgatási élményt biztosít.

Készüljön fel a minden elmét megmozgató beszélgetésre, amely megkérdőjelezheti azt is, amit eddig a témáról tudott! Sőt, csatlakozzon hozzánk, iratkozzon fel még ma és legyen részese a jövőt alakító további beszélgetéseknek.

A jövő már itt van, IT és MOST. Viszlát a jövőben!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.