SAP on Microsoft Cloud - a digitális átalakuláshoz szükséges megoldásokról első kézből

|

Ha lemaradt a közvetítésről, regisztráció után megtekintheti a felvételt, teljesen ingyen!

2023. március 30-án tartottuk "SAP on Microsoft Cloud" webinárunkat, amelyen Berecz Sándorral, a Telekom Microsoft Cloud szakértőjével és Kardos Zoltánnal, az ITGEN projektmenedzserével veséztük ki milyen nehézségek merülhetnek fel egy diverz SAP infrastruktúra migrációja kapcsán, valamint megvizsgáltuk, hogy a Microsoft milyen eszközöket ad ezek hatékony egyéb Microsoft tool-okba történő integrációjába.

Amennyiben ön rendszerüzemeltető/alkalmazásüzemeltető, mérnök, security vagy cloud operációban érdekelt döntéshozó, vagy csak érdekli a digitális átállás, akkor mindenképpen nézze vissza a felvételt, mert:

• betekintést kaphat a Microsoft Azure Infrastruktúra szolgáltatási portfóliójáról
• megtudhatja, mely széleskörű integrációs SAP-Microsoft lehetőségek állnak rendelkezésére
• további részleteket tudhat meg a Telekom cloud operation szolgáltatás részleteiről
• konkrét javaslatokat kaphat az induláshoz, valamint információkat az esetleges projektspecifikus gyártói támogatások lehetőségéről.

Lehetősége van regisztráció után megtekinteni a felvételt, teljesen ingyen!

Olyan kérdésekre is választ adtunk szakértőink segítségével, mint:

- Mikor éri meg igazán a felhőbe költöztetni az SAP környezetünket?
- SAP ECC rendszer esetén érdemes az MS Azure felhőbe költöztetni?
- Lehetséges-e a migrációs módszertanok mixelése?
- milyen lehetőségek vannak a költségek mérséklésére?
- milyen elemei vannak egy SAP Cloud felmérésnek?
- annak ellenére, hogy a vállalkozások egy része továbbra is földi vagy hibrid IT-üzemeltetésben gondolkodik, van esetleg mód arra, hogy a modern felhős szolgáltatásokat "lehozzuk" a földre?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.