1 billió mobil üzenetet továbbított eddig a Sybase

|

A Sybase mobil üzenetkezelő infrastruktúrája továbbította az egy billiomodik üzenetet. A Sybase 365 üzenetkezelő hálózat ezzel fontos mérföldkőhöz ért, ha ezt a forgalmat egy évre vetítenénk le, azt kapnánk, mintha egy éven keresztül minden másodpercben 32.000 üzenet került volna továbbításra.

A mobilszolgáltatókat összekötő infrastruktúráját a Sybase 2001-ben kezdte kiépíteni, és közel egy évtized alatt érte el az 1000 milliárdos határt. A mobileszközök és mobilszolgáltatások elterjedésével párhuzamosan rohamosan nőtt a rendszer terhelése, jelenleg naponta 1.5 milliárd üzenetet továbbít a világon. Számítások szerint a második billiós határt a rendszer nem egészen két éven belül, 2012-re fogja elérni. A Sybase 365 saját idei felmérése szerint a világ vásárlóközönségének mintegy 70 százaléka használ valamilyen kiegészítő mobil szolgáltatást, például mobilbankolást, parkolást vagy mobilvásárlást. A legnépszerűbb, és legtöbb emberhez eljutó üzenetek az SMS-ek, éppen ezért igen nagy számban kerülnek továbbításra a Sybase 365 saját hálózatán, amely jelenleg a világ 900 mobilszolgáltatóját köti össze. Az infrastruktúra biztosítja, hogy a rendszerbe bekerülő üzenetek garantált kézbesítés mellett megbízható csatornán, költséghatékonyan jussanak el a címzetthez. A Sybase 365 ezenkívül újgenerációs mobil IP hang- és hálózati szolgáltatásokat, operátori szintű elemzést és m-kereskedelmi szolgáltatásokat is kínál nagyvállalati ügyfeleinek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.