6 csillagos Gold Partnerré vált az Atigris

|

Az Atigris Informatika megszerezte a 6. Microsoft Gold Partneri csillagot

A legkiválóbb luxusszállodákat is megszégyenítő módon az Atigris Informatika megszerezte a 6. Microsoft Gold Partneri csillagot. A most megszerzett Microsoft minősítés a közepes- és kisvállalati kompetenciák igazolására szolgál mind a licenszelés, mind pedig az ezen vállalatokat kiszolgáló Microsoft termékskála támogatási szolgáltatásainak tekintetében. Minden Microsoft Gold minősítés megszerzéséhez a Microsoft a szükséges vizsgák meglétét, a szakértői csapat által kialakított legalább 3 db különböző, a felhasználók által igazolt sikeres referenciaprojektet és természetesen megfelelő üzleti forgalmat vár el. Az Atigris Informatika eddig megszerzett Microsoft Gold minősítései: ˇ Advanced Infrastructure Solutions ˇ Networking Infrastructure Solutions ˇ Data Management Solutions ˇ Information Worker Solutions ˇ Licensing Solutions ˇ Small Business Specialist Community A fenti minősítések birtokában az Atigris képes referenciákkal igazoltan sikeresen kiszolgálni mind a nagyvállalatok, mind pedig a közepes- és kisvállalatok Microsoft megoldások iránti igényeit.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.