7 csillagos Gold Partnerré vált az Atigris

|

Az Atigris Informatika megszerezte a 7. Microsoft Gold Partneri csillagot a Microsoft kompetenciák körében.

Az Atigris Informatika megszerezte a 7. Microsoft Gold Partneri csillagot a Microsoft kompetenciák körében. A most megszerzett Microsoft minősítés az un. „Mobility Solutions” kompetenciák igazolására szolgál, így a cég elismert referenciák és vizsgázott szakértők segítségével képessé vált arra, hogy Microsoft technológiára építve kiszolgálja ügyfelei azon igényeit, amelyek a levelezés, csoportmunka megoldások és bizonyos nélkülözhetetlen céges adatbázisok biztonságos és gyors elérhetőségét célozzák az Internet segítségével, a felhasználók által megszokott szoftverek mobil eszközökre készített változatainak használatával. Minden Microsoft Gold minősítés megszerzéséhez a Microsoft a szükséges vizsgák meglétét, a szakértői csapat által kialakított legalább 3 db különböző, a felhasználók által igazolt sikeres referenciaprojektet és természetesen megfelelő üzleti forgalmat vár el. Az Atigris Informatika eddig megszerzett Microsoft Gold minősítései: Advanced Infrastructure Solutions Networking Infrastructure Solutions Data Management Solutions Information Worker Solutions Licensing Solutions Small Business Specialist Community Mobility Solutions A „Mobility Solutions” kategória kiemelt referencia helyei közt szerepel a MOL Magyar Olaj-és Gázipari NyRt, illetve az Igazságügyi - és Rendészeti Minisztérium.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.