9 csillagos Microsoft Gold Partnerré vált az Atigris

|

Az Atigris Informatika megszerezte a 9. Microsoft Gold Partneri csillagot a Microsoft kompetenciák körében.

Az Atigris Informatika megszerezte a 9. Microsoft Gold Partneri csillagot a Microsoft kompetenciák körében. A most megszerzett Microsoft minősítés az un. „Custom Development Solutions Competency” kompetenciák igazolására szolgál, így cégünk elismert referenciák és vizsgázott szakértők segítségével képessé vált arra, hogy Microsoft technológiára építve kiszolgálja a Cégek, Vállalatok egyedi fejlesztési igényeit, amelyek a Microsoft alapú Infrastrukturális alap-szolgáltatások, a levelezés, a csoportmunka megoldások implementációján kívül, az Üzleti Folyamatok testre szabásában, informatikai támogatásában és az Üzleti Folyamatok alapján keletkezett Üzleti Kritikus Adatok tárolásában, kezelésében jelentkeznek. Az egyedi fejlesztések kapcsán az ATIGRIS komoly referenciákat mutat fel, ilyen például az évek óta folyamatosan fejlesztett és értékesített, a Közbeszerzési Folyamatokat az informatika eszközeivel támogató Beszerzés Irányítási Rendszer, az Igazságügyi Szakértők Nyilvántartási Rendszere, vagy pedig a különböző, MOSS 2007 termékre épített célfejlesztések. Az ATIGRIS azért is büszke a most megszerzett kompetenciára, mert ez az a kompetencia, amely a tavalyi évben teljes egészében megújult Microsoft Fejlesztési Üzletág kiváló munkáját ismeri el. A minősítések érdekessége, hogy Magyarországon jelen pillanatban ennél több Microsoft Partneri Minősítése egy cégnek sincsen, így az ATIGRIS hivatalosan is a Microsoft Magyarország KFT egyik legnagyobb tudással és tapasztalattal rendelkező partnerévé vált. Minden Microsoft Gold minősítés megszerzéséhez a Microsoft a szükséges vizsgák meglétét, a szakértői csapat által kialakított legalább 3 db különböző, a felhasználók által igazolt sikeres referenciaprojektet és természetesen megfelelő üzleti forgalmat vár el. Az Atigris Zrt. eddig megszerzett Microsoft Gold minősítései: - Advanced Infrastructure Solutions - Networking Infrastructure Solutions - Data Management Solutions - Information Worker Solutions - Licensing Solutions - Small Business Specialist Community - Security Solutions - Mobility Solutions - Custom Development Solutions

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.