A biztonságos VPN-kapcsolatok előfizetésének új módja

|

A legtöbb szervezet egyelőre nem fog visszaállni arra, hogy mindenki minden nap bemenjen az irodába. Bármi történik is az elkövetkező hónapokban, továbbra is szükség lesz biztonságos az alkalmazottak otthoni és a központi irodai hálózatok között.

Az egyéves és hároméves licenc lehetőségek bevezetése a Zyxel SecuExtender IPSec VPN kliensszoftverhez leegyszerűsíti mind az ügyfelek, mind a partnerek életét- mondja Thorsten Kurpjuhn, a Zyxel európai biztonsági piacfejlesztési vezetője.

A hónapok óta tartó otthoni munkavégzés után most már szinte biztosnak tűnik, hogy a legtöbb szervezet nem fog visszaállni arra, hogy mindenki minden nap bejöjjön az irodába. Legalábbis egy ideig nem. A tény az, hogy senki sem tudja pontosan, hogyan fognak változni a munkamódszerek, és hogy ezek a változások tartósak lesznek-e.

Bármi történik is az elkövetkező hónapokban és években, az egyszer biztos, hogy továbbra is szükség lesz a biztonságos kapcsolatokra az alkalmazottak otthoni és a központi irodai hálózatok között. A Zyxel ezt a központi irodában használt ZyWALL VPN készülékeken és a SecuExtender IPSec VPN kliensen keresztül biztosítja, amelyet az otthon használt laptopra vagy számítógépre kell telepíteni.

Hibrid működés

Az elmúlt 18 hónapban óriási növekedést tapasztaltunk VPN-megoldásaink használatában, és arra számítunk, hogy ez tovább fog folytatódni. De mivel a legtöbb vásárló még nem tudja pontosan, hogy az az új felállás, hogy néha otthonról, néha meg az irodából dolgozunk, hogyan is fog működni - illetve azért is, hogy nagyobb rugalmasságot biztosíthassunk számukra, módosítottunk a SecuExtender IPSec VPN kliens vásárlási feltételein.

Ahelyett, hogy arra kérnénk az ügyfeleket, hogy vásárolják meg egyszer a terméket, azaz örökös licencet vegyenek, mostantól egy vagy három éves licenc alapján kínáljuk a megoldást.

Ez rugalmasabb és megfizethetőbb lehetőséget kínál az ügyfelek számára, akiknek ma számos VPN-klienst kell telepíteniük, viszont nem tudják, hányra lesz szükségük a jövőben. Ezen túlmenően, ez az új licenc modell sokkal inkább összhangban áll azzal, ahogyan a legtöbb informatikai megoldást és szolgáltatást jelenleg fogyasztjuk. 

Zéró Bizalom

Ezzel párhuzamosan néhány új funkciót is bevezetünk a VPN ügyfélmegoldásunkba. Hozzáadjuk a VPN-kliensszoftver központi telepítésének lehetőségét a Nebula felhőkezelő platformunk segítségével, valamint a sávszélességet központi kezelését. Ezenkívül ezzel az új kiadással (5.1 verzió) elérhető lesz a Zero Trust Agent is, hogy még magasabb szintű biztonságot nyújtson a távoli kapcsolatokhoz.

Ezek a fejlesztések minden olyan ügyfél számára elérhetők lesznek, akik új licenceket vásárolnak, a meglévő ügyfeleknek pedig akkor, amikor frissítik a firmware-t. Az örökös licenc opció is elérhető lesz még egy darabig, de arra számítunk, hog yidővel minden ügyfél átáll majd az új modellre. Ha bármilyen kérdése van, vagy többet szeretne megtudni a Zyxel VPN kapcsolatairól és a SecuExtender IPSec VPN kliensről, kérjük, lépjen kapcsolatba a Zyxel helyi irodájával vagy megbízható partnerével.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.