A Cisco egységesíti kis- és középvállalati termékportfólióját

|

A Cisco kis- és középvállalati üzleti stratégiájának újabb lépéseként bejelentette, hogy a cég részeként működő Linksys divízió Business sorozatú termékei bekerülnek a cég kkv-portfoliójába, és ezzel együtt a kisvállalati partnerprogramok integrációjára is sor kerül.

A kkv üzletági és- technológiai integráció révén a Cisco hatékonyabban fókuszálhat a kisvállalati szegmensre, az ügyfelek illetve partnerek számára pedig egyaránt elérhetővé válnak a kommunikációs iparág legátfogóbb, innovatív technológiai megoldásai. A Cisco magyarországi tevékenységét tekintve a Linksys termékek integrációja annak a folyamatnak a szerves része, amelyben a cég a hazai kkv szegmens infokommunikációs igényeinek optimális kiszolgálását tűzte ki célul. A Cisco hazai szervezete az elmúlt két év során kiemelt figyelmet fordított a kis-és középvállalati szektorra. Ennek keretében több mint 60 partner ért el speciális kkv minősítést, elindult Magyarországon a kedvező pénzügyi finanszírozást biztosító EasyLease program, a hazai szolgáltatók pedig a Ciscoval együttműködve több, kifejezetten a kkv-k számára kidolgozott menedzselt szolgáltatással jelentek meg. A bejelentés révén több mint 20 000 nemzetközi Linksys partner előtt nyílik meg a lehetőség, hogy belépjen a Cisco partnerprogramjába. A Linksys Partner Connection (LPC) program tagjai 2008. szeptember 16-ig válhatnak Cisco regisztrált partnerekké. A Cisco hivatalos partnerei hozzáférhetnek a cég által nyújtott demo eszközökhöz, részükre a Cisco pénzügyi ösztönzőket, értékesítési és marketing támogatást biztosít. További tájékoztatás az alábbi webhelyen található: www.cisco.com/go/linksyspartner. A most bejelentett kkv-program nem befolyásolja a Linksys otthoni felhasználóknak szánt, fogyasztói termékeinek értékesítését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.