A Dell és a HP hitelesíti és viszonteladóként saját X86-os kiszolgáló számítógépein forgalmazza az Oracle mindhárom operációs rendszerét

|

Az Oracle a mai napon bejelentette, hogy a Dell és a HP hitelesíti és viszonteladóként forgalmazza az Oracle Solaris, az Oracle Enterprise Linux és az Oracle VM rendszereket saját x86 platformjain.

• Az ügyfelek számára teljes körűen rendelkezésre áll majd az Oracle Premier szintű támogatása a Dell és a HP kiszolgálóin futó Oracle Solaris, Oracle Enterprise Linux és Oracle VM operációs rendszerekhez. Ez gyors és pontos problémamegoldást és csökkenő kockázatokat ígér a vállalatok működési környezetében. • Az Oracle Premier szintű támogatására előfizető ügyfelek kihasználhatják az Oracle Solaris, Oracle Enterprise Linux és Oracle VM rendszerek folyamatos támogatásának előnyeit, valamint a jövőbeli frissítések innovatív megoldásait. Támogató idézetek • „Az Oracle Solaris az ágazat első számú UNIX operációs rendszere, amelyet számos x86 platformon előszeretettel használnak” – mondta Charles Phillips, az Oracle elnöke, majd így folytatta: „Ezenkívül egyre több ügyfél épít ki virtuális környezetet x86-os platformokon az Oracle Enterprise Linux és az Oracle VM segítségével. A mai bejelentés igazolja az Oracle nyitottság iránti elkötelezettségét, és új szintre emeli a Dell és a HP ügyfeleinek nyújtott támogatást, közvetlen hozzáférést biztosítva a terméket legjobban ismerő szakemberekhez és korlátozva az informatikai környezetben rejlő kockázatokat.” • „A Dell választási lehetőséget és rugalmasságot biztosít ügyfelei számára a Solaris, az Oracle Enterprise Linux és az Oracle VM, illetve más, x86 kiszolgálókon használható operációs rendszerek forgalmazásával” – mondta Joyce Mullen, a Global Alliances for Dell Inc. alelnöke. „Ügyfeleink díjnyertes kiszolgálóink és az Oracle szoftvereszközeinek igénybevételével robosztus, megbízható és optimalizált informatikai platformokat építhetnek ki, amelyek versenyképesebbé teszik őket, és lerövidíthetik a technológiai beruházások megtérülésének idejét.” • „Az ügyfeleknek folyamatos alkalmazkodniuk kell a dinamikusan változó üzleti igényekhez, viszont sok esetben már olyan alkalmazásokat és infrastruktúrákat építettek ki, amelyeket nem lehet rövid időn belül átalakítani” – mondta Paul Miller, a HP megoldásokért és stratégia szövetségekért, vállalati kiszolgálókért, valamint tárolási és hálózati szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Az Oracle infrastruktúraszoftvereinek és a HP ProLiant kiszolgálóinak x86 architektúrájú rendszereken történő egyesítése kimagasló teljesítményt, méretezhetőséget és virtualizációs képességeket eredményez. Közös ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy vállalkozásuk növekedésnek indul, ugyanakkor költségeiket is kordában tarthatják.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.