A Dell is csatlakozott a Microsoft és a Novell együttműködéséhez

|

Az együttműködés részeként a Dell SUSE Linux Enterprise Server tanúsítványokat vásárol, emellett pedig elindít egy szolgáltatás- és marketingprogramot.

A Microsoft és a Novell bejelentették, hogy a Dell Inc., a piacvezető rendszerszállító is csatlakozott a Microsoft és a Novell együttműködéséhez. A megállapodás részeként a Dell SUSE Linux Enterprise Server tanúsítványokat vásárol a Microsoft vállalattól, valamint elindít egy szolgáltatás- és marketingprogramot, amelynek keretében a Dell ügyfelei közé nem tartozó Linux rendszert használókat is a SUSE Linux Enterprise Server használatára ösztönzi. - Célunk az, hogy az általunk kínált megoldásokkal egyszerűbbé tegyük ügyfeleink informatikai rendszerét – mondta Rick Becker, a Dell Product Group megoldásokért felelős alelnöke. - Ügyfeleink számára nélkülözhetetlen az egyes rendszerek – és ezáltal a technológiai szállítók – együttműködése, ezért a Dell is csatlakozik a Microsoft és a Novell megállapodásához. Ez a lépés segíthet az iparág, és különösen azon ügyfelek számára, akik a Linux termékeiket nem a Delltől vásárolták, de a SUSE Linux Enterprise Server használatára kívánnak átállni, például a szellemi tulajdonok védelme, vagy az együttműködési előnyök miatt – tette hozzá Rick Becker. A megállapodás keretében a Dell létrehoz egy ügyfélmarketing-csapatot, amelynek célja, hogy azok az ügyfelek, akik eddig nem Dell által szállított Linux disztribúciót használták, térjenek át a SUSE Linux Enterprise Serverre. A marketingtevékenység három területre terjed ki: az együttműködési műhelyekre (Interoperability Workshops), az áttérési esettanulmányokra (Migration Proof of Concepts) és az áttérési szolgáltatásokra (Migration Services). - Egyre erősödő piaci igényt támaszt alá az, hogy a Dell támogatja a Novell-Microsoft megállapodást: a jövő két platformja a Linux és a Windows, és az ügyfeleknek fontos a vezető platformok problémamentes együttműködése – mondta Susan Heystee, a Novell alelnöke és a cég globális stratégiai kapcsolataiért felelős vezérigazgatója. - A Microsoft-Novell megállapodás azért jött létre, mert ügyfeleink részéről igény jelentkezett az iparágon belüli jobb együttműködésre és a szellemi tulajdon védelmére - mondta Susan Hauser, a Microsoft stratégiai partnerkapcsolatokért és licencelésért felelős vezérigazgatója. - Az ügyfelek pozitívan értékelték a Novellel való együttműködésünket, a Dell pedig saját területén elsőként biztosítja ügyfelei számára az együttműködés által kínált előnyöket – tette hozzá Susan Hauser.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.