A folyamatok és a kockázatmenedzsment

|

A HyperTeam Kft. és a SzigmaSzervíz Kft. közös üzleti reggelit szervez március 7-én, a Paulaner Sörházban.

Ahhoz, hogy tisztában legyünk a kritikus kockázati tényezőkkel, pontosan leírt folyamatokra van szükség. Mint ahogyan a folyamatok is állandóan változnak, a kockázatokat is rendszeresen vizsgálni, frissíteni kell. Ezért célszerű olyan eljárással és alkalmazással támogatni a kockázatelemzést és kockázatkezelést, amely ezt támogatja. A rendezvényen szó lesz - a legkorszerűbb módszertanokról és gyakorlati tapasztalatokról; - a kockázatelemzést és –kezelést segítő informatikai megoldásokról; - arról, hogy mitől tud működni egy integrált kockázatmenedzsment rendszer. Bővebb információ: http://www.hyperteam.hu/aktualis.php

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.