A Fujitsu és az SAP szorosabbra fűzi kapcsolatát

|

A Fujitsu Limited és az SAP AG kibővítik szolgáltatásnyújtás területén régóta fennálló technológiai partnerkapcsolatukat.

A lépés összhangban áll a két cég elkötelezett törekvésével, miszerint hozzá kívánják segíteni ügyfeleiket a rugalmas IT-infrastruktúra bevezetéséhez. A Fujitsu a jövőben az SAP globális szolgáltatási partnereként tevékenykedik – a japán szolgáltatócégek közül elsőként neki sikerült teljesítenie a partneri cím megszerzésének feltételeit. A Fujitsu és az SAP világszerte közösen fogja értékesíteni és szállítani a Fujitsu élvonalbeli, megbízható platformtermékeire épülő üzleti célú SAP alkalmazásokat és a kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásokat. A közös fellépés optimalizálja a partnerek működését, és ezzel versenyképességük javításához is hozzájárul. A Fujitsu az IT-piac legnagyobb tanácsadócégeihez csatlakozva belép az SAP szolgáltatócégek számára indított globális partnerprogramjába (SAP Global Partner – Services). E program keretében a Fujitsu és az SAP egyéni erősségeiket – a Fujitsu kiterjedt ágazati szakértelmét és szolgáltatási képességeit, az SAP pedig átfogó nagyvállalati alkalmazáskínálatát – bevetve, közös promóciós programokat indítanak a kiválasztott regionális és ágazati célpiacokon. A Fujitsu azt is vállalta, hogy 2008 végéig mintegy 2500 főre bővíti a meglévő és leendő ügyfeleit kiszolgáló SAP-tanácsadók létszámát. Emellett a Fujitsu külön szolgáltatási szervezet létrehozását tervezi az SAP központjában, a németországi Walldorfban működő Globális Fujitsu SAP Kompetenciaközpontban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.