A Gartner a legjobb minősítést adta a Novell új egypontos bejelentkezési (SSO) megoldásának

|

A Novell SecureLogin 7 zökkenőmentesen együttműködik a Microsoft Vista és a Microsoft Windows Server 2008 64 bites változatával Az új SecureLogin verzió jelentősen lecsökkenti a vállalati alkalmazások felkészítési idejét az egypontos bejelentkezés bevezetésére: hetekről akár napokra

A Novell bejelentette, hogy a Novell SecureLogin a Gartner vállalati egypontos bejelentkezési megoldásokról szóló MarketScope-jelentésében „Strong Positive” (határozottan pozitív) minősítést ért el. A „Strong Positive” a MarketScope elemzések legjobb minősítése. A Novell 2009 szeptemberében adta ki a SecureLogin 7-es verzióját, amely jelentősen lecsökkenti a vállalati alkalmazások felkészítési idejét az egypontos bejelentkezés bevezetésére: hetekről akár napokra. Az egypontos bejelentkezést nyújtó megoldás biztosítja a felhasználók termelékenységének növelését, a jelszavakkal kapcsolatos költségek csökkentését, a biztonság megerősítését és a szabályozásoknak való megfelelést. „Az egypontos bejelentkezési megoldásunk számos előnyt nyújt ügyfeleink számára, például a megoldásnak köszönhetően csökkennek az elfelejtett jelszavak helyreállításához kapcsolódó adminisztrációs költségek, növekszik a felhasználó és az informatikai rendszer hatékonysága, valamint nagyobb biztonságot, és a szabályozásoknak való jobb megfelelést biztosít” - mondta Jay Roxe, a Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti termékeinek és megoldásainak marketingigazgatója. „Véleményem szerint a Gartner „Strong Positive” értékelése megerősíti vezető szerepünket az egypontos bejelentkezési megoldások piacán, amelyet az ügyfelek egyedi problémáinak személyre-szabott megoldásával vívtunk ki” - tette hozz Roxe. A Novell SecureLogin 7 zökkenőmentesen együttműködik a Windows rendszerekkel, valamint a webes, Java- és vállalati alkalmazásokkal. A Microsoft Vista és a Microsoft Windows Server 2008 64 bites változatának támogatásával a megoldás jobb együttműködést biztosít a már meglévő platformokkal, valamint operációs rendszerekkel. A Novell SecureLogin a Novell személyazonosság- és biztonságkezelési megoldásainak része. A termékcsalád az iparág vezető megoldásait kínálja az üzleti folyamatok automatizálásához és a biztonsági kockázatok csökkentéséhez, valamint segíti a belső biztonsági előírások és szabályozások teljesítését. A megoldással kapcsolatos további információ elérhető a www.novell.com/securelogin weboldalon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.