A Gartner a vezető vállalatok közé sorolta a Novellt

|

A Gartner közzétette a 2006 első félévére vonatkozó, biztonságos információ- és eseménykezelést vizsgáló Magic Quadrant jelentését, amelyben a Novellt a vizsgált terület egyik vezető szállítójának minősítette.

A Gartner elemzésében a piaci szereplőket elképzeléseik, terveik, illetve azokkal kapcsolatos megvalósítási képességük alapján értékelte. A Mark Nicolett, Amrit Williams és Paul Proctor által összeállított tanulmány számos szempontból vizsgálja és osztályozza a szállítókat, amelyek lehetnek vezetők (Leaders), követők (Challengers), látnokok (Visionaries) és résjátékosok (Niche Players). A Gartner szerint a vezető kategória szereplői olyan vállalatok, amelyek ismerik a piaci viszonyokat, jól teljesítenek, és megoldásaik folyamatos fejlesztése révén meg is tudják őrizni vezető pozíciójukat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.