A HP a virtualizált szerverkörnyezetek támogatásával növeli a teljesítményt és csökkenti a költségeket

|

Új támogatási szolgáltatások a HP ProLiant szervereken futó kritikus alkalmazások optimalizálására

Budapest, 2010. december 17. – A HP új, átfogó támogatási megoldásával a kritikus alkalmazásaikat virtuális szervereken és HP ProLiant platformon futtató ügyfelek javíthatják rendszereik teljesítményét és rendelkezésre állását a költségek és a komplexitás csökkentésével párhuzamosan. Az új HP Critical Advantage szolgáltatáscsomag részeként a HP külön ügyféltámogató csapatot állít a vállalat szolgálatába az üzleti működés szempontjából kritikus, virtualizált környezetek rendelkezésre állásának támogatására és szinten tartására. Az ügyféltámogató csapat fő feladata a problémamegoldás és a folyamatok fejlesztése, így a vállalat fejlesztésre csoportosíthatja át saját belső munkatársait. Az innovatív szemlélet csökkenti a leállás kockázatát és növeli az ügyfél választási szabadságát A HP Critical Advantage az első olyan, vezető szállító által nyújtott átfogó szolgáltatáscsomag, amely kifejezetten a virtualizált x86-os szerverek kritikus alkalmazásaihoz nyújt támogatást. Az ilyen környezetet használó szervezetek számának növekedésével egyre nagyobb az igény a váratlan leállásokat megelőző és ezzel együtt a teljesítményt is javító megoldásokra. A HP Critical Advantage szolgáltatások a szükségletekhez és költségvetéshez igazodó szintű támogatással tartják kézben az ügyfél rendelkezésre állását. — A HP kritikus megoldásközpontja (HP Mission Critical Solution Center) gyors reaktív támogatással és incidenskezeléssel csökkenti a leállások gyakoriságát és időtartamát a komplex kritikus környezetekben. — Az előre definiált proaktív szolgáltatáskínálat a változáskezelés és a folyamatfejlesztés bevált gyakorlata alapján segít előrejelezni a potenciális problémákat és megelőzni a váratlan leállásokat. — A rugalmasan felhasználható kreditpontok sokféle szolgáltatást nyújtanak az ügyfelek igényeire. A kreditpontok száma a megvásárolt HP Critical Advantage szolgáltatások mennyiségével együtt nő. A HP Critical Advantage rugalmas proaktív szolgáltatásai: — Teljesítmény- és kapacitáselemzés virtuális környezetekhez – iránymutatás a virtualizácós kapacitás megtervezéséhez a teljesítmény és az üzleti igények összehangolása érdekében — Virtualizációs workshop kritikus alkalmazásokhoz – infrastruktúratervezés és -értékelés a virtualizáció előnyeinek gyors kiaknázásához, csökkentve a potenciális kockázatokat — Rendelkezésre állás elemzése virtuális környezetekben – a virtualizált környezetek optimalizálásával javítja a hatékonyságot és szinten tartja a rendelkezésre állást Ár és piaci bevezetés A HP Critical Advantage már jelenleg is rendelhető a HP technológiai szolgáltatásai keretén belül. További információ a HP Critical Advantage szolgáltatásokról: www.hp.com/services/criticaladvantage.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.