A HP az ISC 09 konferencián mutatta be új scale out portfolióját

|

A HP ExSO portfóliójával a vállalatok olcsóbban és hatékonyabban menedzselhetik webkettes, nagy teljesítményű számítástechnikai és számításfelhő-környezeteiket.

A HP ProLiant SL szervercsalád „skinless” rendszerarchitektúrája rendkívül könnyű sín-tálca kombinációval váltja ki a hagyományos ház- és rack-kialakítást. Az új szerverek több mint 25 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak egy rendszerre vetítve, mint a hagyományos rackalapú szerverek. Rendkívül kis súlyuknak köszönhetően kisebb teherbírású padlózaton is elhelyezhetők az adatközpontban és csökkentik a létesítmény kiépítésének összköltségét. A HP a rendezvényen teljesítményoptimalizált adatközpontja, a HP POD (HP Performance Optimized Datacenter) méretarányos modelljét is közszemlére tette. Az egyetlen konténerben komplett adatközpontot biztosító megoldás 50 százalékkal energiahatékonyabb hagyományos társainál, és rendkívül fejlett hűtési infrastruktúrával rendelkezik. A konferencia résztvevői a HP BladeSystem Cluster konfigurációját is megtekinthették, amely három, C osztályú pengékből épített szerverfürtből áll. Ez a technológia energiát takarít meg és nagy teljesítménysűrűséget nyújt az energiaellátási problémákkal küzdő környezetekben. A HP-ról A világ legnagyobb technológiaszállítójaként ismert HP (NYSE: HPQ) nyomtatási, személyi számítástechnikai és IT-infrastruktúra megoldásokat, szoftvereket és szolgáltatásokat lefedő kínálatával a vállalatok és a magánszemélyek számára is egyszerűsíti a technológia használatát. További információ: http://www.hp.com/.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.