A HP MediaSmart Szervere nyerte a Macworld "Best of Show" díját

|

PALO ALTO, Kalifornia, 2009. január 9. - A HP ma bejelentette, hogy a HP MediaSmart Server-e érdemelte ki a Macworld éves "Best of Show" címét a 2009-es Macworld Konferencián és Expón San Franciscoban

A díjat a Macworld szervezői ítélték oda az innovációt, minőséget és kreativitást teljes mértékben integráló termék elismeréseként. A Microsoft WindowsŽ Home szerver platformon alapuló HP MediaSmart szerver ex485/ex487 egy olyan központ, amely a digitális zenékhez, videókhoz, fotókhoz és dokumentumokhoz biztosít hozzáférést több számítógépről egy otthoni hálózaton(1) keresztül, illetve automatikus biztonsági mentést készít a felhasználó fájljairól. A MediaSmart Szerver egyaránt kompatibilis Windows és Mac operációs rendszerekkel, bármilyen PC-n képes fájlok rendszerezésére, letölti a médiafájlokat az otthoni hálózaton és az interneten keresztül,(2) valamint fotók megosztását is lehetővé teszi különböző közösségi és képmegosztó portálokon és mindezt akár teljesen automatikusan végzi. További információhoz a www.hp.com/go/mediasmartserver, illetve a HP Macworld-del kapcsolatos sajtóanyagait tartalmazó, www.hp.com/go/2009macworld link megnyitásával juthat. Néhány szó a HP-ról: A HP a világ egyik legnagyobb technológiai vállalataként a technológia lakossági és az üzleti célú felhasználásának egyszerűsítésére törekszik a nyomtatáson, a személyi számítástechnikán, a szoftvereken, szolgáltatásokon és az informatikai infrastruktúrán keresztül. További információ a HP-ról (NYSE: HPQ) a http://www.hp.com/ weboldalon. Szerkesztők figyelmébe: A www.hp.com/hpinfo/newsroom/ cím további HP-val kapcsolatos híreket és RSS linkeket tartalmaz. (1) Vezetékes vagy vezeték nélküli otthoni hálózat ajánlott. (2) Internet hozzáférés szükséges. Nem a csomag része, külön kell megvásárolni. Š2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A dokumentumban szereplő információ előzetes értesítés nélkül megváltoztatható. A HP nem vállal felelősséget jelen dokumentum esetleges technikai vagy szerkesztési hibáiért, illetve szövegkihagyásaiért.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.