A jövő tenisz tehetségei a magyar SAP-kupán

|

Szoftvercég a névadó szponzora az országos korosztályos bajnokságnak- díjtalan a belépés

Egyéni és páros küzdelmekkel folyatódik a hazai teniszélet egyik jelentős eseménye, a korosztályos magyar bajnokság. A 150 versenyző részvételével zajló budapesti kupa támogatója, névadó szponzora az SAP Hungary Kft. szoftvercég. A következő másfél hétben nyolc fiatal bajnokot avat majd négy korosztályban a szervező, a Magyar Tenisz Szövetség. Az augusztus 9-én, csapatbajnoksággal kezdődött megmérettetés során a legtöbb trófeát a szegedi Gellért SE gyűjtötte be. Díjtalan belépés A XI. kerületben, a Feneketlen-tó környezetében (Park Teniszklub) zajló versenyre a belépés nézők, szurkolók számára ingyenes. Szponzoráció a nagyvilágban és hazánkban A hazai informatikai cég anyavállalata, az SAP AG a világ egyik legnagyobb szoftvergyártójaként hagyományos sporttámogató, a tenisz világában Andy Roddick-ot szponzorálja. Az SAP Hungary Kft. a megelőző években a balatoni vitorlázást támogatta, akkor is névadóként.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.