A Landesk segítséget nyújt az adatok kiszivárogtatása ellen

|

A Landesk Security Suite 8.8 olyan funkciókkal bővült, mint a vezeték nélküli access pointok felderítése, automatizált patch menedzsment és egy új USB titkosítási felügyelet.

A LANDesk Software, az integrált rendszerek, biztonsági és process menedzsment megoldások vezető gyártója bemutatta a LANDesk Security Suite legújabb, 8.8-as verzióját. A 8.8-as verziót azért készítették el, hogy a vállalatok számára még hatékonyabb IT biztonsági megoldást nyújtsanak. A Landesk Security Suite olyan újdonságokkal bővült, amellyel a megakadályozható az adatok kiszivárogtatása a vállalatoktól, segít a vezeték nélküli access pointok felderítésében, hatékonyabbá teszi a patch menedzsmentet és behatolás elleni védelemi funkcióval is bír. „Az adatok kiszivárogtatása egy olyan kritikus biztonsági probléma, amely széles körben befolyásolja egy szervezet működését, és emiatt a rendszergazdák sokat éjszakáznak" – mondta Steve Workman, a Landesk Software alelnöke. „Az USB driveok, iPod-ok, okostelefonok mind mind olyan eszközök, amelyeken nagy mennyiségű céges információt vihetnek ki mindenféle hozzáértés, vagy épp ellenőrzés nélkül" – mindez a Security Suite-el már felügyelhető és kontrollálható. Az adatszivárgás elleni védelem Security Suite-ben csökkenti a kockázatot, hogy a vállalati és céges információk ne hagyhassák el a vállalatot, legyen a kiszivárogtatás szándékos vagy véletlen. Az új USB titkosítás és olvasás / írás feletti felügyelet nagyobb fegyelmet és irányítást tesz lehetővé az adminisztrátorok számára a bizalmas információ átvitele fölött. A policy-k úgy állíthatók be, hogy a különböző adathordozók tartalma (mint USB, CD vagy DVD) csak olvasható legyen. Az új wireless access point detektáló lehetőséget ad a hálózat biztonságosabbá tételéhez azáltal, hogy az arra jogosulatlan access pointok irányába és irányából érkező adatátvitelt megakadályozza.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.