A mobil eszközök több mint 10%-kal hosszabbítják meg a munkaidőt

|

A UNIT4 Coda Mind Meld Survey nevű felmérése a vállalatirányítási szoftvereket használók szokásait, preferenciáit vizsgálta.

A változáskövető üzleti szoftverek vezető globális szállítója, a UNIT4 ismertette a [b]Coda Mind Meld Survey [/b]kutatás-sorozat harmadik fordulójának eredményeit. A felmérés a munkaidejükben pénzügyi szoftvereket használó alkalmazottak és vezető beosztású döntéshozók szokásait és preferenciáit vizsgálta 88 amerikai és európai vállalati ügyfél körében azzal az elsődleges céllal, hogy összegyűjtse a mobil eszközök munkahelyen történő használatával kapcsolatos trendeket. A válaszadók mindegyike[b] Coda Financials[/b] felhasználó, közel 50%-uk pénzügyi vagy IT területen dolgozik, másik részük egyéb vállalati feladatköröket lát el. A képviselt vállalatok 82%-a 1,5 milliárd dollár, vagy az alatti éves árbevétellel rendelkezik. Az elemzés három részre - Egyesült Államok, Egyesült Királyság, illetve „egyéb európai országok” – osztotta a résztvevők körét. Talán nem meglepő, hogy a kérdőívet kitöltők 57%-a úgy nyilatkozott, hogy legalább 10%-kal megnyúlt a munkaideje a mobil eszközök használata miatt az 5 évvel ezelőtti állapothoz képest. 41%-uk napi több mint 3 órában használ mobil eszközöket munkaügyből kifolyólag, az Egyesült Királyságban élő vezetők körében ez az arány 54%. A három régióban viszonylag egységesen a válaszadók 18-19%-a azt mondta, hogy nem munkához kapcsolódó tevékenységeket is végeznek laptopjaikon és okostelefonjaikon. A kérdőív felkérte a válaszadókat arra is, hogy az alábbi lista felhasználásával rangsorolják azokat az eszközöket, amelyek véleményük szerint a leginkább javították munkájuk hatékonyságát az elmúlt három évben: • otthoni laptop • okostelefonok/tabletek • új pénzügyi szoftvermegoldások • cloud-alapú közösségi együttműködési eszközök, mint például Chatter/Yammer • Twitter A fenti listából a [b]laptop[/b] került ki győztesként (53%) a három régió átlagában, habár az Egyesült Királyságon kívüli európai államokban az okostelefonokat/tableteket jelölték meg a legtöbben (59%). A Twitter minden régióban az utolsó helyen zárt a munkahatékonyság növelésének szemszögéből. A kérdőív rákérdezett arra is, hogy milyen típusú üzleti adatok felülvizsgálatával tudna az adott vállalat nagyobb költséghatékonyságot elérni. A legnagyobb arányban (átlagosan 32%) a többvállalatos rendszerek kisebb számú vállalattá történő átszervezésének költségelemzését jelölték meg. A UNIT4 2013-as nyári Coda Mind Meld Survey nevű kutatásához kapcsolódó infografika a UNIT4 Pinterest oldalán (http://pinterest.com/pin/14918242488630507/) érhető el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.