A NETGEAR 2007. első negyedéves vállalati eredményei

|

A cég 2007. első negyedévi nettó árbevétele elérte a 173,6 millió USD-t, ami az előző évi első negyedévhez képest 36 százalékos növekedést jelent.

Patrick Lo NETGEAR elnök vezérigazgató elmondása szerint még a vártnál is jobban alakultak a 2007. első negyedév eredményei. Jelentősen megnőttek a RangeMax NEXT Draft 11n termékek és a ProSafe Smart Switchek eladásai, ugyanakkor a Gigabit Stackable Smart Switchek visszajelzései is nagyon bíztatók. Az ebben az időszakban bevezetett 12 új termék közül kiemelkedően teljesítettek a Digital Entertainer HD, illetve a ProSafe Gigabit Power over Ethernet Smart Switchek. A 100Mbps sebességű kábel modemeknek köszönhetően pedig sikerült betörni a japán és koreai kábelpiacra is, ami szintén erősítette a NETGEAR eredményességét. Az idei évet olyan fejlett, új termékek, mint a RangeMax NEXT draft 11n wireless, Powerline 85 és HD, Gigabit Stackable és PoE Smart Switchek, SSL alkalmazások,, Skype telefonok, Digital Entertainerek, a Storage Central Turbo és a 100Mbps sebességű kábel modemek beveztésével indító NETGEAR a továbbiakban is az otthoni felhasználókra és a kis- és középvállalkozói szektorra fókuszál. Amíg az emberek biztonságosan akarnak digitális tartalmakat létre hozni, megosztani és felhasználni, addig a NETGEAR cégnek is komoly lehetőségei lesznek. Számokban: - A cég 2007. első negyedévi nettó árbevétele elérte a 173,6 millió USD-t, ami az előző évi első negyedévhez képest 36 százalékos növekedést jelent. - A nettó jövedelem alakulását tekintve is büszkélkedhet a NETGEAR, hiszen a 2006.-os ugyanezen időszak 10,5 millió USD-jához képest 49 százalékos növekedéssel 2007. első negyedévében elérte a 15,6 millió USD-t (nem GAAP szabvány szerint számolt). - Részben ezeknek az eredmények köszönhetően az egy részvényre jutó nettó jövedelem 0,31 USD-ról 0,44 USD-ra emelkedett, ami összevetve, 42 százalékos erősödést jelentett a részvényesek számára. - A vállalat a következő negyedévre vonatkozólag 165-170 millió USD-os árbevételre és 11-12 százalékos profit arányra számít.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.