A NEXON ügyfeleinél nem probléma a nyugdíjpénztári változások számfejtése

|

A magyarországi munkavállalók 30%-nak bérét számfejtő szoftverhez már elkészültek azok a frissítések, amelyek a nyugdíjjárulékok elszámolásának változásához kapcsolódnak.

A magánnyugdíjpénztári befizetések átirányításáról szóló törvényt november 2-án hirdették ki, az új nyomtatványok pedig a november negyedikére virradó éjszaka jelentek meg. Csakhogy az új törvény már az októberi fizetések utáni járulékbevallási és fizetési kötelezettségre is vonatkozik, ami azt jelenti, hogy a november elején kiadott bérigazoláson már minden járuléknak az állami sorban kell szerepelnie. A NEXON olyan kiegészít¬ő programot készített, amellyel nem lesz szükség az októberi számfejtések megismétlésére, vagyis jelentős munkától kíméli meg a munkaadókat. Ezzel a megoldással elkészíthet¬ő az új szabályoknak megfelel¬ő munkabérjegyzék és a 1008-as havi bevallás. A teljesen hazai fejlesztésű nexONBÉR program aktuális módosításai november 8-ig felkerülnek a cég ügyfelei számára elérhető NEXON ügyfélkapujára. Ezzel a vállalatoknak lehetősége nyílik a határidők betartására és az esetleges bírság elkerülésére. „Magyar vállalatként a szoftvert eleve úgy alakítottuk ki, hogy rugalmasan tudja követni a hazánkban különösen gyakori jogszabályváltozásokat. Büszke vagyok arra, hogy szakértőink ilyen rendkívüli helyzetben is helyt tudtak állni” – mondta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezető igazgatója.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.