A Nissin Systems a Lantronix platformját választotta az IPv6 alapjának

|

A Lantronix XPort és UDS soros-ethernet konvertereken futó Nissin ľITRON operációs rendszer elérhetővé teszi a következő generációs Internet protokollt

A Nissin Systems a Lantronix XPort beépíthető modult és az UDS device server platformját választotta az IPv6, a következő generációs Internet protokoll alapjául. A Lantronix és a Nissin szoros együttműködése lehetővé teszi, hogy Ázsia és Óceánia vezető elektronikai cégei versenyelőnyre tegyenek szert azáltal, hogy eszközeik képesek az IPv6 hálózatokhoz kapcsolódni. A protokoll legnagyobb előnye a sokkal nagyobb cím tartomány, ami a nagyobb rugalmasságot kínál a több milliárdnyi kiosztható IP-cím következtében. Ez egyrészt egyszerűsíti a címkiosztási sémákat, másrészt az automata-konfigurációs lehetőség következtében megkönnyíti a kezelést is. Továbbá, a felhasználók fejlettebb routolást, megnövekedett Internet biztonságot és kiterjesztett QoS-t tapasztalhatnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.