A Pick Arénában a Siemens biztosítja az energiaelosztást

|

A szegedi sportkomplexum kisfeszültségű energiaelosztási berendezéseit a Siemens biztosította.

A több mint 8 ezer férőhelyes és 28 ezer négyzetméter alapterületű Pick Aréna kézilabdacsarnokot 2021 decemberében adták át, és a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságon debütált. A Budapesten kívüli legnagyobb, hazai multifunkcionális sportcsarnok 2022-ben elnyerte az Építőipari Nívódíjat, és nem csupán a sport szempontjából jelentős. A komplexumhoz tartozik a két edzőpályával és 1500 fős lelátóval felszerelt edzőcsarnok, a 25-30 gyermek középiskolai bentlakásos kollégiumi elhelyezésére alkalmas akadémia, valamint egy 80 fős konferenciaterem is.

Itt bizonyítanak immár több mint két éve a Siemens Zrt. kisfeszültségű kapcsolóberendezései. A komplett, készre szerelt Siemens-berendezéseket a kivitelező, a West Hungária Bau Kft. (WHB) választotta, amelyekhez a Siemens mérnöki támogatást, valamint tanácsadást biztosított. Az intelligens, biztonságos és könnyen kezelhető energiaelosztási rendszer így segít megfelelni az aréna komplex használata során támasztott követelményeknek.

A Siemens Zrt. számára nem ismeretlen terep a sportarénák világa, megoldásait több jelentős sportlétesítményben használják országszerte. Ezek közé tartozik a múlt nyáron debütáló, alapüzemmódban is 15 ezer férőhelyes Nemzeti Atlétikai Központ is, ahol az elektromos rendszerek zökkenőmentes működését szintén Siemens közép- és kisfeszültségű energiaelosztási berendezések biztosítják.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.