A SAP szponzorálja Andy Roddick teniszezőt

|

Az üzleti szoftvereiről ismert SAP AG három évre szóló szponzori megállapodást írt alá a Hivatásos Teniszezők Nemzetközi Szervezete, az ATP világranglistáján ötödik, az Egyesült Államokban pedig első helyen álló teniszcsillaggal, Andy Roddickkal.

A megállapodás értelmében Roddick, a 2003-as Nyílt Amerikai Teniszbajnokság, a US Open bajnoka és az SAP Open kétszeres nyertese három éven át globális nagykövetként képviseli az SAP-t a tenisz világában. Emellett a cég partnereként lehetőséget biztosít az SAP számára ügyfélprogramok szervezésére az ATP nemzetközi teniszversenyein. A szponzori megállapodás részeként Roddick az SAP logót viseli majd a versenyeken teniszpólója jobb ujján. – Örülök, hogy ilyen globális blue-chip márka képviseletében léphetek pályára a világ különböző pontjain – nyilatkozta Roddick. – Nagy várakozással tekintek gyümölcsöző partnerkapcsolatunk elé, amely segít továbbvinnem az idei lendületet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.