A Sharp a jelenleg zajló UEFA U21-es Európa-bajnokság™‬ egyik főszponzora

|

A napokban elrajtolt az idei UEFA U21-es labdarúgó- Európa-bajnokság Izraelben, ahol a selejtezőket követően a legjobb nyolc csapat szállhat harcba a kupáért. Az Európa-bajnokság egyik fő támogatója a Sharp.

Az EUROTOP szponzoraként a Sharp egyben a 2013-as UEFA U21-es Európa-bajnokság™ egyik főtámogatója is. A vállalat 2010-ben megállapodást kötött az UEFA-val, ennek értelmében a Sharp támogatta a 2011-es UEFA U21-es bajnokságot™, a 2012 UEFA fedett pályás labdarúgó-bajnokságot™, valamint a tavalyi, lengyel-ukrán közös rendezésű UEFA labdarúgó- Európa-bajnokságot is. A 2013-as UEFA U21-es Európa-bajnokságon Izrael, Spanyolország, Oroszország, Norvégia, Olaszország, Nagy-Britannia, Németország és Hollandia csapatai küzdenek egymással a bajnoki címért. Június 5-étől több különböző izraeli stadion ad otthont a mérkőzéseknek, a június 18-i döntőt követően pedig új U21-es bajnokcsapatot avathat majd Európa. Az UEFA-val kötött EUROTOP szponzori megállapodás a Sharp első aktivitása a labdarúgó bajnokságok támogatása terén. Az ezt megelőző leglátványosabb szponzori szerződés keretében a Sharp támogatta az UEFA Bajnokok Ligáját 2003 és 2006 között, valamint megállapodást kötött a Manchester United futballklubbal is. A vállalat szponzori logója 12 éven keresztül, 1989-től 2000-ig díszítette a „Vörös Ördögök” mezét. A Sharp következő, EUROTOP megállapodás keretében támogatott eseménye a júliusi 2013-as UEFA Női Európa-bajnokság lesz, melynek Svédország ad majd otthont. A Sharp Electronics vállalat A Sharp Electronics Europe a japán Sharp Corporation leányvállalata. A Sharp egyedülálló szórakoztatóelektronikai termékek, berendezések, hálózatba kapcsolt multifunkciós irodai megoldások, napenergia megoldások, LED-es világítás, mobil kommunikációs és információs eszközök nemzetközi fejlesztője. Vezető márkái az AQUOS ® LED TV-k, az Insight ® Microwave Drawer® sütők, Notevision ® multimédia projektorok és a Plasmacluster légtisztítók.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.