A Sybase alkalmazás mobilizációs technológiáját választotta a Samsung

|

A Samsung IT megoldásokat szállító üzletága a Sybase iparági vezető alkalmazás mobilizációs megoldását, a Sybase Unwired Platformot fogja használni a vállalati alkalmazások mobilizálására.

A Sybase és a Samsung SDS stratégiai együttműködést kötött, amelynek értelmében a Samsung SDS nagyvállalatoknak szánt mobil-szolgáltatásokat dolgoz ki a Sybase alkalmazás-mobilizációs technológiájára alapozva. A Sybase Unwired Platform legutóbbi verziója alkalmas arra, hogy a vállalati információs rendszerek, alkalmazások üzletileg kritikus moduljait elérhetővé tegye a heterogén vállalati mobilflotta számára. A technológia a teljes folyamatot végigkíséri, a fejlesztéstől, a telepítésen keresztül az üzemeltetésig bezárólag. – A Sybase széles körű mobilplatformja, és a vállalati mobility terén szerzett komoly tapasztalatai, valamint a Samsung kiterjedt mobil-infrastruktúrája együtt nyertes kombinációt jelentenek az ügyfeleknek – mondta az együttműködésről Seung An Park, a Samsung SDS alelnöke. – Mindkét cég látja, hogy a piacnak az egymástól elkülönülő, taktikai mobilalkalmazások helyett stratégiai megoldásokra van szüksége, amelyek révén számottevően növelhető a termelékenység és csökkenthető a teljes tulajdonlási költség (TCO). A Sybase Unwired Platform tökéletesen illeszkedik ebbe a képbe. A Samsung SDS vállalati mobil szolgáltatásai cloud computing technológiára épülő mobil infrastruktúrát tartalmaznak, amely kiszolgálói oldalon számos nagyvállalati alkalmazáshoz integrálhatóak (pl. ERP, CRM rendszerek). A Sybase technológia révén a Samsung vállalati ügyfeleinek gyors és költséghatékony szolgáltatást fog biztosítani. A Sybase ezzel az együttműködéssel tovább erősíti vezető pozícióját a vállalati mobility terén. Márciusban került bejelentésre, hogy a Sybase az SAP-val közösen fogja kínálni több millió SAP felhasználónak az üzleti alkalmazás mobilizációját. Mindehhez a Sybase Unwired Platform szolgáltatja a technológiai alapot, amely a vállalati információs infrastruktúrára csatlakoztatva alkalmas az alkalmazások üzletileg kritikus folyamatainak mobileszközökre történő kihelyezésére. A platform a heterogén adatforrás-konnektorokon kívül magában foglal egy fejlesztőeszközt, üzenetkezelő (SMS/MMS) rendszert, valamint az elkészült mobilalkalmazások menedzselését is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.