A szerver házhoz megy - Avnet akció

|

Egyetlen kicsi POWER6 processzor háromszor gyorsabb, mint a tíz évvel ezelőtti, másfél tonnás számítógép, amely legyőzte Garri Kaszparov sakkvilágbajnokot. Az Avnet Technology Solutions Kft. most házhoz viszi e nyers erőt.

Az érdeklődők most két hétig ingyenesen tesztelhetik az IBM System p szervercsalád pillanatnyilag legerősebb tagját, a 4,7GHz-es POWER6 processzorokkal szerelt p570-est, amelyet az Avnet saját költségére házhoz szállít. A 16 processzorig skálázható, 24 giga RAM memóriát tartalmazó kiszolgálón kipróbálható a POWER6 technológia: a termék tud benchmarkokat futtatni, mérőszámokat generálni, és az így keletkező relatív performancia számból könnyedén megállapítható, hogy adott környezetre az IBM System p termékcsaládjának mely – akár kisebb – tagja az ideális választás. Az ingyenes szervertesztelésre most az Avnet honlapján lehet jelentkezni: a www.info.avnet.hu/power6 oldalon. Ami a teljesítményt illeti, íme néhány adat: A POWER6 processzorral szerelt System p 570 szerver 25 különböző sebességrekordot döntött meg eddig. A 4,7 GHz órajel-frekvenciájú processzor jelenleg a leggyorsabb a kereskedelmi forgalomban kaphatók közül. A POWER6 tartalmaz egy olyan lebegőpontos egységet, amely tízes számrendszerben számol, és megnöveli az elsődleges alkalmazói körben – nagyvállalatok – használt kritikus üzleti alkalmazások teljesítményét. Mindennek köszönhetően a POWER6 processzorok felhasználási lehetőségei igen szélesek, az Avnet üzleti intelligencia és adatbázis-kezelés területekre ajánlja. Friss hír az új az IBM bejelentés is: a cég piacra dobta a 4GHz-es POWER6 processzorokkal szerelt penge-kiszolgálóit (JS22), amelyek a nagy teljesítmény mellett beépített virtualizációval, illetve Unix és Linux támogatással rendelkeznek. Ezt a terméket az IBM nagy számítási teljesítmény-igényű alkalmazások és nagy forgalmú webszerverek megvalósítására ajánlja. Tesztelje ingyen, az Ön irodájában: http://info.avnet.hu/power6

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.