A Transition Networks új ethernet switchei és média konverterei

|

Transition médiakonverterek és átalakítók gyártásával foglalkozik. Eszközeik között az Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit, T1/E1, DS3, ATM, V.35 felületeken át akár több száz kilométert képesek áthidalni.

A Transition Networks új ethernet switchekkel és média konverterekkel erősíti ipari berendezések terén portfólióját. 1, Gigabites Ethernet ipari média konverter: A SISTG10xx-111-LR(T) egy megerősített házú, egyszerű, rezes alapon kommunikáló eszközöket köti össze a gigabites ethernet optikai gerinchálóval. 2, 4 portos ipari POE switch optikával: A SISTP10xx-141-LR(T) egy megerősített házú, egyszerű Fast Ethernet switch POE funkcióval, hogy táppal lássa el az IP telefonunkat, vagy IP kamerát, esetleg vezeték nélküli elérési pontot. További információért keresse honlapunkat!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.