A világ első számú LAN partija ProCurve infrastruktúrán

|

A ProCurve Networking by HP és a World Cyber Games (WCG) nemrégiben jelentette be, hogy a ProCurve lett a World Cyber Games hálózati infrastruktúrájának a hivatalos szállítója.

Ebben az évben a ProCurve fogja telepíteni és üzemeltetni a WCG 2007 hálózati infrastruktúráját a Seattle-ben október 3-7. között a Qwest Field-ben rendezett nagydöntőn, illetve két regionális bajnokságon, a június 22-24-én a Mexikó-i Cancun-ban, és az augusztus 2-5-én Szingapúrban rendezett versenyen. - Az a lehetőség, hogy kizárólagos hálózatépítői lehetünk a tekintélyes World Cyber Games-nek, egy újabb alkalom arra, hogy bemutassuk a ProCurve megbízható és biztonságos switch technológiáját - állapította meg John McHugh alelnök, a ProCurve Networking by HP vezérigazgatója. ‘Amikor a játékokat több millióan kísérik figyelemmel az interneten, és milliszekundumnyi időkülönbségek döntenek a játékosok győzelméről vagy vereségéről, a ProCurve nagy teljesítményű és megbízható hálózata komoly előnyt jelent majd a WCG számára. 2007-től 2009-ig a ProCurve fogja tervezni és kiépíteni a biztonságos hálózati környezetet a WCG éves nagydöntőjéhez és három regionális bajnoksághoz. Ezen kívül a ProCurve fogja szállítani a hálózatot a WCG sajtóközpontja számára, valamennyi versenyzői számítógéphez a versenyzónában és a szponzorok területén. - A világ legnagyobb nemzetközi játékbajnokságának a megszervezéséhez és lebonyolításához olyan hálózatra van szükség, amely a legmagasabb szintű biztonságot, sebességet és megbízhatóságot nyújtja – jelentette ki Hyoung-Seok Kim, a WCG globális szervezőjének, az International Cyber Marketing-nek a vezérigazgatója. - A ProCurve Networking by HP olyan infrastruktúrát biztosít a WCG számára, amelynek révén a verseny eseményeit egyidejűleg több mint 30 millió ember követheti nyomon. Az 2006-os, az olaszországi Monza-ban rendezett WCG nagydöntők szervezői úttörő munkát végeztek, mert ez volt az első, élő, műholdas közvetítésű e-sport esemény, amelyen a verseny alakulását 24 millióan kísérték figyelemmel szerte a világon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.