A Xerox a dokumentumkezelési piac vezető szolgáltatója

|

Az outsourcing piac elemzésével foglalkozó NelsonHall cég által készített, a dokumentumkezelési piac előrejelzéséről szóló tanulmány szerint a Xerox a vezető dokumentumkezelő vállalat.

"A nemzetközi dokumentumkezelési piac értéke az előrejelzések szerint több mint 45 milliárd dollárra növekszik 2013-ra. A Xerox jelentős szakmai tapasztalata óriási lehetőséget jelent a társaság számára ezen a folyamatosan növekvő területen, ahol bevételei alapján máris az élen áll" – mondta Rachael Stormonth, a NelsonHall elnökhelyettese. A vállalat nemcsak a teljes piac tekintetében, hanem az összes jelentős régióban is vezető szerepet tölt be, így Európában, Észak-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában, valamint Ázsia csendes-óceáni térségében. Az üzletifolyamat-szolgáltatásokra specializálódott NelsonHall nemzetközi és regionális szinten követi nyomon az üzletifolyamat-tevékenységeket. Az elemző cég dokumentumkezelésről szóló felmérése a menedzselt nyomtatási, a beérkező dokumentumokkal kapcsolatos, valamint a kifelé irányuló tranzakciókhoz és nyomtatáskezeléshez kapcsolódó szolgáltatásokat vizsgálja. A világ vezető üzletifolyamat- és dokumentumkezelő társaságaként a Xerox menedzselt dokumentumkezelési szolgáltatásaival segít a vállalatoknak nyomtatási környezetük optimalizálásában, továbbá kommunikációs és üzleti folyamataik összehangolásában a bevételek növelése, a költségek csökkentése és a hatékonyabb működés érdekében. "Jól kidolgozott dokumentumkezelési stratégiánk támogatja a vállalatok legfontosabb üzleti kihívásainak leküzdését a költségek csökkentésétől egészen az ügyfelek megtartásáig. A NelsonHall elismerése is igazolja a Xerox szemléletmódját, miszerint a technológia és a munkafolyamatok átalakítása hosszú távú növekedéshez vezet" – mondta Stephen Cronin, a Xerox Szolgáltatások üzletágának elnöke. A Gartner 2009-es felmérése a Xerox nemzetközi dokumentumkezelési szolgáltatását a Magic Quadrant vezető szegmensébe sorolta, míg a Quocirca vezető nemzetközi kutató-elemző cég dokumentumkezelési szolgáltatásokról szóló 2009-es európai beszámolója a piacvezetők között említi a társaságot. A Black Book of Outsourcing szakmai kézikönyv a Xeroxot az első számú dokumentumkezelési folyamatokat kínáló szolgáltatóként nevezte meg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.