A Xerox dokumentumkezelési szolgáltatása a 2009-es Magic Quadrant vezető szegmensében

|

A Gartner piackutató és -elemző cég 2009-es felmérése a Xerox Corporation nemzetközi dokumentumkezelési szolgáltatását (Managed Print Services) a Magic Quadrant vezető szegmensébe sorolta.

A Magic Quadrant a Gartner által kifejlesztett és a cég tulajdonában lévő kutatási eszköz, amely egy adott időszakban fennálló piaci helyzetet ábrázol vizuálisan. A négy egyenlő részre osztott, négyzet formájú grafikon a piac érettségét és fő irányvonalait, valamint a szereplők elhelyezkedését szemlélteti a vállalati vízió készültségi foka és a végrehajtás képessége alapján. A Xerox élvonalbeli dokumentumkezelő szolgáltatását számos vállalat - köztük a Procter & Gamble, a Reuters, a Dow Chemical vagy Magyarországon többek között a Magyar Telekom Nyrt., a Raiffeisen Bank Zrt. és a National Instruments veszi igénybe, hogy akár 30 százalékkal csökkentsék dokumentumkezelési költségeiket és kiaknázzák a nyomtatási infrastruktúrájukban rejlő lehetőségeket. „A Xerox Magic Quadrantban elfoglalt előkelő pozíciója jelzi szolgáltatásaink változatlan értékét a jelenlegi, kihívásokkal teli gazdasági helyzetben is. Ügyfeleink a rövid távú megtakarítások mellett a hosszú távú sikereikre is büszkék világszerte, beleértve a termelékenység növekedését, a jobb teljesítményt és a csökkentett energiafelhasználást” – mondta Stephen Cronin, a Xerox Szolgáltatási üzletágának elnöke. A Xerox dokumentumkezelési szolgáltatása a szigorú, mérőszámokon alapuló Lean Six Sigma módszertanra épül, amely segít a dokumentumok mennyiségének és a nyomtatásukkal, megosztásukkal és frissítésükkel járó költségek kontrollálásában. A Xerox optimalizálja a kisvállalatoktól a nagy cégekig terjedő ügyfélkörének különböző beszállítóktól származó irodai – nyomtató, fax, másoló – berendezéseit, továbbá felkészíti az alkalmazottakat az új technológiához és a megváltozott munkafolyamatokhoz való alkalmazkodásra. Ezenkívül segíti a felhasznált papír és energia, valamint a hulladék csökkentése révén a környezetvédelmi célok elérését is. A Gartner tavaly vezette be először a Dokumentumkezelési szolgáltatások kategóriát a Magic Quadrant felmérésbe, hogy ügyfeleinek támpontot adjon az ezen a területen tevékenykedő értékesítők és az elérhető szolgáltatások értékeléséhez. A Magic Quadrantról A Magic Quadrant a Gartner piacelemző cég szerzői joggal védett objektív kutatási eszköze, melynek újbóli felhasználása engedélyhez kötött. A Magic Quadrant a piac egy meghatározott időszakának grafikus ábrázolása. A Gartner azon elemzéséről szól, amely meghatározott gyártókat mér fel a Gartner által meghatározott piaci ismérvek alapján. A Gartner a Magic Quadrant-ben leírt egyik gyártót, terméket vagy szolgáltatást sem támogatja, és azt sem javasolja, hogy kizárólag a „vezetők” szegmensébe sorolt gyártók termékeit válasszák. A Magic Quadrant kizárólag kutatási eszközül, és nem konkrét cselekvési útmutatóul szolgál. A Gartner a jelen kutatásra vonatkozóan semmiféle, akár kimondott, akár beleértett garanciát nem vállal, ideértve bármiféle kereskedelmi alkalmasságot vagy bármilyen célra való alkalmazhatóságot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.