A Xeroxot felhasználóbarát szolgáltatásaiért is díjazták 2009-ben

|

A Xerox számos szakmai díjjal gazdagodott 2009 során, az évet pedig a Buyers Laboratory által neki ítélt elismeréssel zárta, amelyet kimagasló, felhasználóbarát szolgáltatásaival érdemelt ki (Outstanding Achievement Award for IT Friendliness).

A független tesztlabor decemberi minősítésében a társaság technológiai újítások, valamint az ügyfeleknek kínált kimagasló technológia iránti elhivatottságát értékelte. Nemzetközi szinten a Xerox összesen több mint 350 díjat nyert 2009-ben innovatív és megbízható termékeinek, továbbá élenjáró szolgáltatáskínálatának köszönhetően. A tavalyi évben az iparág vezető elemzői, kutatócégei és technológiai kiadványai egyaránt méltatták a Xerox fejlesztési tevékenységét. A vállalat számos új berendezés és szolgáltatás fejlesztése során alkalmazta a Design for Lean Six Sigma módszertant, amely a mérnöki munka hatékonyságának növelésére, ugyanakkor a tervezés és a termékbevezetés költségének visszaszorítására helyezi a hangsúlyt. Legfrissebb újdonságok • A Phaser® 7500 és a hozzá tartozó, egyedülálló „Color by Words” alkalmazás mint a legrangosabb nyomtató és képalkotó termék nyerte el az Everything Channel amerikai technológiai értékesítő vállalat Tech Innovator of the Year (Az év technológiai újítója) díját. • A Xerox FreeFlow® Automation Tool szoftvere a Digital Imaging Marketing Association (Digitális Képalkotók Marketingszövetsége) Innovatív Digitális Termék (Innovative Digital Product) elismerésében részesült. • Az iGen4TM 220 Perfecting Press nyomdagép az év legnagyobb grafikai kiállításán, a Print 09-en kapta meg a Future of Print Product Must See 'em Award elismerést, amely jól mutatja a berendezés technológiai jelentőségét. Megbízható teljesítmény • A Xerox XMPie® PersonalEffect 4.6 terméke az igény szerinti nyomtatásra fókuszáló On Demand 2009 expón elnyerte a rendezvény legjobbjának járó Best of Show díjat az egyénre szabott kommunikációs megoldások kategóriában. • A Buyers Laboratory a WorkCentre® 7435 berendezést jutalmazta kimagasló, energiahatékony teljesítményéért (Outstanding Achievement Award for Energy Efficiency). Vezető vállalat • A Gartner piackutató és -elemző cég a Xerox Corporation nemzetközi dokumentumkezelési szolgáltatását (Managed Print Services) a Magic Quadrant vezető szegmensébe sorolta. • A Black Book of Outsourcing szakmai kézikönyv a Xeroxot az első számú, dokumentumkezelési folyamatokat kínáló szolgáltatóként, valamint a top ötven cég közül a harmadik legjobban irányított nemzetközi dokumentumkezelési szolgáltatóként nevezte meg. • A Xerox munkacsoportokat kiszolgáló, színes nyomtatói az Everything Channel Channel Champions 2009 viszonteladói felmérésének győztesei lettek. A vállalat teljesítményét egyéb területeken is elismerték. Ezek között szerepel a dolgozói kör változatos összetétele, az üzleti etika, a kellemes munkakörnyezet, a környezetvédelem és a vállalatirányítás.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.