Adatátadás a könyvelőnek egyszerűen - SZÁMADÓ CompAkta online tananyagok

|

Újabb oktatófilmekkel bővült a SZÁMADÓ CompAkta weboldala. Az új tananyag a CompAkta egyik leglényegesebb funkcióját mutatja be, azt, hogy egy kisvállalat miként tudja adatait pár egérkattintással átadni a könyvelőjének, amivel a korábbinál egyszerűbbé, gyorsabbá és pontosabbá válik az adminisztrációja.

A CompAkta számlázó és számlakezelő, valamint a SZÁMADÓ könyvelő rendszerek kiválóan kiegészítik egymást. A CompAkta egyszerű és hatékony rendszert kínál a költségszámlák kezeléséhez, amelynek főbb lépései lehetnek az érkeztetés, iktatás, a bizonylat adatok (dátum, összeg, partner, stb.) rögzítése, a szkennelés, a költségek munkaszámra való felosztása, a jóváhagyás, valamint a számlák megfizetésének kezelése, nyilvántartása. A könyvelés már általában a korábbi feladatoktól elkülönülten, a megbízott (külsős) könyvelőnél zajlik. A SZÁMADÓ-t használó könyvelők néhány egérkattintással megkaphatják a rögzített tételeket, így elkerülhető a kisvállalatoknál oly sok időt elrabló és bosszúságot okozó adategyeztetés. A most publikált új on-line tananyag ezt a folyamatot mutatja be. A tavaly megjelent CompAkta kisvállalati számlázó, számlakezelő és pénzügyi nyilvántartó rendszer éppen azt tudja, amire egy kisvállalkozásnak szüksége van a belső működés hatékonyságához. Egyszerűen bevezethető, könnyen használható megoldás azokra az adminisztrációs feladatokra, amelyek minden vállalkozásnál, már az indulás pillanatától felmerülnek: a CompAkta lehetőséget ad vevőszámla kiállítására, a költségszámlák kezelésére és ezek alapján egy jól áttekinthető pénzügyi nyilvántartás vezetésére. Számos kimutatással, listával segíti a munkát és megbízható hátteret nyújt a cégvezető számára. A CompAkta a kisvállalkozások megoldása, a SZÁMADÓ másfél évtizedes fejlesztési, kis- és nagyvállalatok körében végzett rendszerbevezetési tapasztalatán alapul, de csupán azokat az elemeket tartalmazza, amelyekre egy kisvállalkozásnak szüksége van, így bevezetése, használata egyszerű. A CompAkta weboldala több online tananyaggal segíti a felhasználókat az első lépések megtételében. Miként a SZÁMADÓ többi termékénél is, a Compakta esetén is lehetőség van minden korlátozástól mentesen, ingyenesen kipróbálni. Sőt, a weboldalról letölthető programverzió a próbaidőszak lejártát követően zökkenőmentesen - újratelepítés vagy a már rögzített adatok újbóli beírása nélkül - tovább használható a terméklicensz megvásárlása esetén. A CompAkta weboldala: www.compakta.hu Oktatófilmek a CompAktáról: http://compakta.hu/oktatofilm-tar

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.