Adobe Acrobat X

|

Az Atigris Zrt mint az Adobe termékek viszonteladója felhívja figyelmét minden partnerének.

Az Atigris Zrt mint az ADOBE termékek viszonteladója felhívja figyelmét minden partnerének, a hatalmas árkedvezményekre és promóciókra, mellyel költséget tudnak megtakarítani, amennyiben most szerzik be ADOBE szoftvereiket. A meghirdetett promóció keretében a megvásárolt 4db Adobe Acrobat magyar nyelvű szoftverek esetén 4 áráért 5 példányban használhatják azokat. Az Adobe Acrobat X szoftver kiváló lehetőséget kínál a biztonságos és hatékony dokmentumokkal való munkához. Itt a lehetőség PDF (Adobe Portable Document Format) készítésére bármilyen iratból – akár néhány gombnyomással. Az Acrobat X Pro olyan további funkciókkal szolgál, amelyekkel magas szinten élhet az elektronikus dokumentumkezelés lehetőségeivel. Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldésére, azok átolvasására és korrektúrázására.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.