Akadozik a mobilnet? A megoldás ZoneDAS One 5G

|

Érkezik a Zyxel ZoneDAS termékcsaládjának legújabb tagja, amely 5G támogatást biztosít a még gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolatok érdekében olyan helyeken, ahol a mobiljelek nehezen vagy egyáltalán nem érhetők el.

Lehet, hogy már olvasta korábbi blogbejegyzésemet a ZoneDAS megoldásunkról, amely lehetővé teszi a megfelelő mobiljel biztosítását olyan területeken, ahol ez egyébként problémás lenne. Klasszikus példák erre a bevásárlóközpontok, parkolók, sportarénák vagy más nagy épületek, amelyek több szintesek (talán még pincével is rendelkeznek), és a kialakításuk szinte lehetetlenné teszi a mobiljelek vételét.

Ez egy meglepően gyakori kihívás. A ZoneDAS használatával azonban jó minőségű mobiljeleket biztosíthat olyan helyeken, amelyeket a hálózat nem ér el. Ez a megoldás rendkívül népszerűnek bizonyult, ezt az elmúlt évek értékesítési adatai is alátámasztják.

Gyors kapcsolat

A "DAS" rövidítés a ZoneDAS-ban egyébként az "elosztott antennarendszert" jelenti - amit néha "aktív DAS-nak" is neveznek. Úgy működik, hogy minden emeleten vagy az épület körüli kulcsfontosságú helyeken elhelyezésnek egy jeltovábbító eszközt. Ezek lokalizált cellás lefedettséget biztosítanak, és fizikai, kábeles (szálas vagy réz) kapcsolaton keresztül egy külső antennához csatlakoznak, amely gyors kapcsolatot biztosít a mobilhálózatokhoz.

Most bemutatjuk a ZoneDAS One nevet viselő változatot, amely támogatja az 5G-t, így ez az opció még vonzóbbá válik azokon a helyeken, ahol problémák akadnak a mobiljellel. Biztos vagyok benne, hogy Ön is már rengeteget tud az 5G által biztosított megnövekedett sebességről, és ahogy egyre több hálózat vezeti be az 5G-lefedettséget, és egyre több 5G-t támogató okostelefon kerül használatba, a technológia támogatása is rendkívül fontossá válik.

Az egyéb, 4G/LTE-t támogató ZoneDAS-megoldások továbbra is elérhetők lesznek azon ügyfelek számára, akiknek csak a technológia által kínált impozáns sebesség területén igényelnek támogatást.

Növekvő elvárások

A technológia és a felhasználók igényei azonban folyamatosan fejlődnek és változnak - és a felhasználók elvárásainak növekedésével minden eddiginél fontosabb lépést tartani. Az 5G jelenti a jövőt, az ügyfeleink és partnereink pedig már régóta várják a ZoneDAS-nak azt a verzióját, amely támogatja az 5G-t.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy most végre megérkezett Európába. Úgy véljük, hogy a ZoneDAS One hamar népszerű lesz. Ha többet szeretne megtudni róla, kérjük, lépjen kapcsolatba Zyxel partnerével vagy a helyi Zyxel irodával.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.