Alkalmazkodó nagyvállalat

|

Az Avago Technologies 236 millió dollár értékű szerződést írt alá a HP-val globális informatikai és üzemeltetési szolgáltatások nyújtására.

A 10 éves szerződés értelmében az Avago a HP-t bízza meg informatikai outsourcing-partnerként alkalmazásai, szerverei és végfelhasználói munkahelyei üzemeltetésével, valamint a kapcsolódó IT helpdesk szolgáltatások nyújtásával. A szerződés értelmében a HP alacsonyabb költségszinten működő, rugalmas és skálázható környezetté alakítja az Avago IT-infrastruktúráját és alkalmazásait. A projektben alkalmazott szolgáltatásalapú modell a HP Alkalmazkodó Nagyvállalat (Adaptive Enterprise) stratégiáját tükrözi. Az alkalmazkodó nagyvállalatoknál az informatika támogatja az üzleti célkitűzéseket és elősegíti azok teljesülését, így ezek a cégek gyorsabban tudnak előnyt kovácsolni a piaci körülmények változásából. A következő néhány hónapban a HP üzembe helyezi az Avago egyedi üzleti követelményeihez igazított, új IT-alkalmazásokat és az új infrastruktúrát. A HP üzemelteti és támogatja majd az Avago IT-infrastruktúráját, beleértve a szerver- és tárolóeszközöket, a helyi és távoli beszédcélú és adatátviteli hálózatokat, a hardverbeszerzést és az eszközgazdálkodási feladatokat is. A végfelhasználói együttműködés és a 6500 fős csapat produktivitásának javítása érdekében az Avago a HP munkahelyi végfelhasználói megoldásportfoliójának (End-User Workplace Solutions) asztali, képalkotási és nyomtatási, üzenet-átviteli, együttműködési és Service Desk megoldásait telepíti környezetében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.