Allied Telesis X908 Roadshow

|

A Young B.T.S. Kft. és az Allied Telesis 2008. október 6-án nagy sikerrel rendezte meg az ATI legújabb, SwitchBlade x908-as hálózati kapcsolóját bemutató világkörüli roadshow hazai állomását.

A rendezvényre a budapesti Danubius Health Spa Resort Helia szállóban került sor. Az élő termékbemutatóval egybekötött beharangozón a vezető japán gyártó európai képviseletének több prominens személyisége is részt vett. A telekommunikációs és IT rendszerintegrátotok szakembereiből, valamint néhány nagyobb szolgáltató képviselőiből álló, mintegy 20 főnyi érdeklődő megismerkedhetett az Allied Telesis legújabb, moduláris core switch-családjának hardver és szoftver architektúrájával, műszaki paramétereivel, kereskedelmi előnyeivel, valamint a közeljövőben megjelenő újabb fejlesztésekkel. A nap fénypontja a SwitchBlade X908-as élő bemutatója volt, amelyen egy élő video streaming segítségével demonstrálták a switch egyik legnagyobb újdonságát jelentő EPSR ring előnyeit, amely a rendszerben fellépő bármilyen hiba esetén 50ms alatt helyreállítja a folyamatos adatátvitelt. A résztvevők meglepve tapasztalták, hogy amikor az ATI mérnöke a rendszer magját képező x908-asból kihúzta a patch kábelt, amelyen keresztül a videojel érkezett, a villámgyors helyreállításnak köszönhetően a plazma képernyőn futó filmen szabad szemmel észre sem lehetett venni a beavatkozást! A Young B.T.S. Kft. a bemutatóval egyidejűleg jelentette be bevezető SwitchBlade akcióját, melynek keretében az X908 eszközt vásárló viszenteladói számára 2 személyes Wellness hétvégét ad ajándékba!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.