Amerikai postások német rendszere

|

Az SAP Public Services, Inc., az SAP AG leányvállalata bejelentette, hogy a világ egyik legnagyobb munkaadója, a United States Postal Service (Egyesült Államok Postaszolgálata, USPS) sikeresen elindította új humánerőforrás-kezelő rendszerét.

Az SAP ERP Human Capital Management (SAP ERP HCM) megoldására épülő új HR-rendszer a világ egyik legnagyobb integrált HR-rendszere. Az SAP szoftverét alkalmazó új platform azt a rendszert váltja fel, mely több mint 3800 postai HR-szakembert szolgált ki 200 folyamattal, és mintegy 70 másik rendszert, amely HR-szolgáltatásokat nyújtott a közel 700 ezer alkalmazott számára. A rugalmas és teljes mértékben integrált SAP ERP alkalmazást kiaknázó új postai HR-rendszer egységes környezetben ötvözi a juttatások és egyéb alkalmazotti funkciók kezelését. Az USPS alkalmazottak önkiszolgáló eszközökkel segíthetik az egyéni juttatások és személyzeti adatok kezelését, így csökken az adminisztráció összköltsége, a papírfelhasználás és az üzemeltetési költségek is. A rendszer javítja az egyes alkalmazottak termelékenységét, úgy hogy lehetővé teszi a dolgozók számára valós idejű döntéshozót, mely egyben megkönnyíti az adminisztráció terheit is. Mára az Egyesült Államok több mint 32 ezer helyszínén dolgozó USPS-alkalmazottak számos előnyét élvezik az új rendszernek: - Éjjel-nappal, a hét minden napján elérik a továbbfejlesztett alkalmazotti platformot, így például frissíthetik a vészhelyzet esetére megadott kapcsolati adataikat, levelezési címeiket, valamint elérhetik az egységek alkalmazottai számára biztosított automatizált munkakör-licitálási rendszert. - Az új HR-kezdeményezés része egy közös szolgáltatási központ a North Carolina-i Greensboróban. A professzionálisan képzett, teljes szolgáltatáskörű létesítmény dolgozói olyan postai HR-alkalmazottak, akik segítséget nyújtanak a közvetlenül egy HR-szakemberrel beszélni kívánók számára. A közös szolgáltatási központ dolgozói segítenek az alkalmazottaknak a bonyolultabb tranzakciók elvégzésében. Az ehhez hasonló közös szolgáltatások kialakításával a kormányhivatalok korlátozott erőforrásaikat a központi, értéknövelt tevékenységekre koncentrálhatják a rutinszerű adminisztratív és tranzakciós funkciók helyett. A végeredmény: sokkal jobb minőség alacsonyabb költségek mellett a közszféra érdekelt szereplői számára. „Az USA szövetségi civil munkaerejének több mint egyharmadát foglalkoztató USPS rendkívül nagy kormányzati szervezet, és mostanra az övék a világon a legnagyobb SAP ERP HCM rendszer” – nyilatkozta Pat Bakey, az SAP Public Services, Inc. elnöke. „Ez a projekt követendő modellt állít az előrelátó kormányzatok számára minden szinten, akik hatékonyabban kívánják végrehajtani szervezeti feladataikat a technológia kiaknázásával. Az USPS-sel szorosan együttműködtünk, hogy gyorsan megvalósíthassák elképzeléseiket a kimagasló működési hatékonysággal, illetve a kiváló minőségű alkalmazotti és ügyfélszolgáltatásokkal kapcsolatban.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.