Android és iOS támogatást kínál a Sybase Afaria új verziója

|

A Sybase megjelentette az Afaria új verzióját, amely az iparág legfejlettebb és teljes körű eszközmenedzsment funkcióit kínálja okostelefonokra és táblagépekre, köztük már Android és iPad platformokra is.

A Sybase Afaria 6.6-os verziójával lehetővé válik, hogy a vállalati IT egyetlen pontból kézben tartsa a dolgozók által használt okostelefonokat és táblagépeket, ki tudja terjeszteni a vállalati biztonsági házirendet ezekre az eszközökre is. Mindez azt jelenti, hogy a vállalati hálózaton kívül használt eszközök esetében biztosítani lehet egyrészt, hogy biztonságos kapcsolaton keresztül kommunikáljanak a vállalati szerverekkel, másrészt az üzleti adatok titkosított formában kerüljenek tárolásra magukon az egyes eszközökön. Az új verzió fontos újdonsága, hogy lehetővé teszi egy zártláncú vállalati alkalmazásportál kialakítását, amelyet csak a vállalati biztonsági körbe bekapcsolt és megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók érhetnek el. A portálról a felhasználók over-the-air módon tölthetik le és telepíthetik az eszközeikre mindazokat a szoftvereket, amelyre a napi munkájuk során szükségük van. – Az Afaria új, továbbfejlesztett biztonsági funkciói, valamint az Android és iOS támogatás révén a T-Systems vállalati ügyfelei szignifikáns előnyökre tesznek szert – mondta Dr. Marcus Hacke, a cég vállalati mobilityért felelős alelnöke. – Az Afaria most bemutatott Client Portal technológiája, valamint az over-the-air telepítés át fogja alakítani a cég menedzselt mobilmegoldásait, és tovább fogja növelni az ügyfelek esetében a felhasználók hatékonyságát és a connectivity-t. A Forrester Research nemrég napvilágot látott független tanulmányában ("Market Overview: Smartphone Management" August, 2010) rávilágít, hogy az „okostelefon menedzsment megoldások – különösen azok, amelyek eszköz függetlenek – kötelezően bevezetendő megoldások lesznek a legtöbb nagyvállalat esetében világszerte”. Az Afaria új verziója az iPhone, Symbian, Windows Mobile és RIM Blackberry platformok mellett most már az Android és iPad platformokat is támogatja. Bővebb információ a termékről: http://www.sybase.hu/link/afaria

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.