Áprilisi Milestone tanfolyam és minősítés Budapesten

|

Az ANIXTER, a Milestone Systems magyarországi disztribútora örömmel hívja meg a Milestone által Budapesten tartandó képzésre. A képzés egy két napos esemény, aminek segítségével a kiképzett résztvevők képesek lesznek a legkülönfélébb vevői igények kielégítésére nagyobb, kamerás megfigyelőrendszer projektekben. A tanfolyam végén vizsga lesz, melynek sikeres letétele esetén a résztvevő jogosult lesz Magyarországon XProtect Enterprise és XProtect Corporate szoftvert ajánlani, értékesíteni, és ilyen rendszereket megvalósítani.

A kétnapos "Advanced Certification" képzés az alábbiak szerint lesz megtartva: Időpont: 2009. április 1-2. - Budapest (Pontos helyszínt a résztvevőknek később küldjük el) A program mindkét napon 9:00-től 17:30-ig tart. Az oktatás angol nyelven történik. Program leírás (Angolul): Agenda day 1: 9:00-13:00 Welcome Analog to Digital System Architecture Installation XProtect Enterprise Smart Client XProtect Enterprise Administrator Service Manager XProtect Enterprise Image Server, Servername, Outside access Master/Slave 13:00-13:30 Lunch 13:30-17:00 Smart Client XProtect Enterprise test Agenda day 2: 9:00-13:00 XProtect Corporate System Architecture Manager Installing and configuring devices Configuring Recording Servers Database and Archiving I/O Configuring Rules/Alerts Manager Security and Client Access 13:00-13:30 Lunch 13:30-17:00 Manager continued Calculations XProtect Corporate test 2 féle csomag közül lehet választani: "Basic" csomag - tartalmazza a két képesítés árát. Az ára 1.495 EURO/fő "Combo" csomag - tartalmazza a két képesítés árát ÉS egy szoftver csomagot. Az ára 1.995 EURO /fő. A szoftver csomagban a következő lehet, az Önök választásától függően: XProtect Enterprise Basic License + 8 camera Licenses , normál ára € 1,995 vagy XProtect Corporate Basic Licence (1 recorder + 4 cameras), normál ára € 3,599 Regisztráció: A regisztrációhoz szükséges teendőket megtudhatja Czégai Edina-tól (edina.czegai @ anixter.com, +36 23 501 412) Részvételi feltételek: A tréning árát előre ki kell fizetni. A részvétel csak akkor garantált, ha a tréning díja ki lett egyenlítve. A szoftvert csak akkor kapják meg, ha a mindkét vizsgán résztvesznek és a vizsgák eredménye "megfelelt" lesz. Azoknak a résztvevőknek, akiknek a vizsgája nem sikerült, felajánlásra kerül egy egyszeri ingyenes ismételt képzés. Mindegyik képzésen összesen 10 férőhely van. Ezek a képzések gyorsan elkelnek és nem lehet garantálni, hogy mindkét képzésen lesz szabad hely, ezért kérjük jelentkeyyen/regisztráljon minél előbb. Beíratkozás után visszaigazolást küldünk a további részletekkel a képzés helyéről és idejéről. Üdvözlettel Anixter Magyarország

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.