ASPECTIS-NETAVIS OPEN DAY

|

2009. április 28-án tartottuk meg NETAVIS Open Day elnevezésű rendezvényünket, amely a második volt az ilyen rendezvények sorában. A koncepció most is ugyanaz volt, azaz egész nap vártuk partnereinket, hogy megismerkedjenek a NETAVIS legújabb fejlesztéseivel. Ebben a NETAVIS részéről segítségünkre volt Markus Schiefer, a NETAVIS ügyvezető igazgatója, illetve Bucsi Péter, aki a fejlesztőrészleget vezeti.

Vendégeink 5 különböző munkaállomáson próbálhatták ki élőben is a NETAVIS 3.3-as verzióban megjelenő újdonságokat. Ezek 3 fő témakör köré csoportosultak: az intelligens videós alkalmazások (iCAT), a térképes navigációs rendszer (LNT), illetve a transzkódolás (ABS). A legnagyobb érdeklődést és elismerést éppen ez utóbbi váltotta ki, hiszen a transzkódolás segítségével egészen alacsony sávszélességek mellett is lehetővé válik párhuzamosan több élőkép átvitele, még abban az esetben is, ha az élőképek forrásai megapixeles kamerák. Az alacsony sávszélességet a 128, 64 Kbit/s jelenti, de az ABS képes extrém kicsi (akár 20-30Kbit/s) sebesség mellett is működni. Az iCAT funkciók közül elsősorban az objektumszámlálás, valamint az objektumok követéséből készített statisztikák (objektumok sebessége, tartózkodása, áthaladása egy adott helyen, megálló objektumok, stb.) keltették fel az érdeklődést. A bemutatót színesítette egy kisvasút, amelyen a rendszámfelismerést és az objektumkövetést mutattuk be. Az élő bemutatók mellett Markus Schiefer délelőtt 11 és délután 2 órai kezdettel prezentáción mutatta be a NETAVIS fejlesztéseit és ismertette a vállalat piaci helyzetét, jövőbeni terveit. A rendezvényre egész nap érkeztek vendégeink, a nap folyamán közel 40 látogatót regisztráltunk. A szokásos jó hangulathoz – a szintén szokásos szendvics és kávé mellett – ezúttal egy fagyipult és a benne „lapuló” és vendégeink körében igen nagy népszerűségre szert tett Kézműves fagylaltok fogyasztása is hozzájárult. Az Open Day rendezvények az eddigi tapasztalatok alapján beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, így a jövőben is számítani lehet a következő felvonásra. A pontos időpontról és programról, kérjük tájékozódjon a honlapunkon: www.aspectis.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.