Átadták az IVSZ 2008. évi Gyurós Tibor díjait

|

Bozsó Julianna a VirusBuster Kft. ügyvezetője lett 2008-ban az Év Informatikai Cégvezetője.

2008. június 5-én adták át az IVSZ Gyúrós Tibor Díjait, amellyel a szektor kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalati vezetőit ismerték el. 2008-ban az Év Informatikai Cégvezetője Bozsó Julianna, a VirusBuster ügyvezetője lett. Ahogyan ezt már megszokhattuk a díj 11 éves története során, az idén is a neves napi- és hetilapok főszerkesztőiből, illetve informatikai szakemberekből álló zsűri az IKT szektor szakembereinek jelölése alapján választotta ki a győztest, ami mint minden évben, az idén is az egyik legnagyobb elismerés a szakmában, amit az eddigi díjazottak névsora méltán reprezentál. „Érdeklődéssel és tisztelettel figyeltem évről évre a Gyúrós Tibor Díj történéseit, mint a hazai informatika rangos eseményét. Úgy vélem, hogy az eddig díjazottak a hazai informatikai élet meghatározó egyéniségei. Nagy öröm számomra ez a díj, és megtiszteltetés hogy ehhez a körhöz tartozhatok. Köszönöm a díj alapítóinak, hogy létrehozták ezt a nagyszerű díjat. Büszke vagyok arra, hogy méltónak találtattam erre, s köszönöm a jelölőknek, a zsűrinek és mindazoknak, akik rám szavaztak, ezt a megtisztelő bizalmat. Számon tartottuk ezt a díjat, hiszen egyidősek vagyunk, mi is 1997-ben alapíttattunk, és remélem, nem csak ebben, hanem az ügy elkötelezettségében is hasonlítunk. A VirusBuster és én személy szerint is mindig arra törekedtünk, hogy a saját területünkön szakmailag, és emberileg is korrekten működjünk. Hiszem, hogy ebben az elismerésben ez is tükröződik. Köszönöm munkatársaimnak és családomnak a segítséget, hiszen nélkülük sohasem jutottam volna el idáig, és köszönöm mindenkinek a szakmában, hogy megértően segítették munkámat, és kérem, ezután se vonják meg tőlem ezt a segítséget, mert e nélkül nem megy.” - mondta Bozsó Julianna a díj átvételekor.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.