ATIGRIS DAY MEGHÍVÓ

|

ATIGRIS DAY MEGHÍVÓ "Hogyan válhat a Microsoft SPLA üzleti modell stabil bevételi forrássá az Ön cégében?"

ATIGRIS DAY MEGHÍVÓ Ezúton meghívjuk Önt és kollégáit a Microsoft és az Atigris Informatika közös szakmai rendezvényére: "Hogyan válhat a Microsoft SPLA üzleti modell stabil bevételi forrássá az Ön cégében?" Időpont: 2010. január 20. (09:30 regisztráció) Helyszín: Microsoft Magyarország Kft., Körösök Tárgyaló (1031 Budapest, Graphisoft park 3.) REGISZTRÁCIÓ Bemutatjuk a - Magyarországon 2010-re aktuálissá vált - Szoftver plusz Szolgáltatás (S+S) modelljét, amelynek lényege a havidíjas, használat alapú szoftverszolgáltatás, amelynek keretében olyan Windows alapú hosztolt szolgáltatásokat vezethet be, amelyek alternatív árbevételi forrásokat tárnak fel.Lehetőséget adnak tehát a növekedésre, ennél is fontosabb azonban, hogy a költségek megtakarítását helyezik előtérbe. Az eseményen Ön és munkatársai – valós esettanulmányokon keresztül - megtudhatják, hogyan bővíthetik ki üzleti lehetőségeiket az új gazdasági körülmények között, hogy még vonzóbbakká váljanak ügyfeleik számára. Az „Atigris Day" egy félnapos esemény, amelyen főleg üzleti témájú előadásokat hallgathat végig. Az előadások nyelve magyar. Az előzetes napirendet az alábbi táblázatban találja. Program: 09.30 - 10.00 Kávé és regisztráció 10.00 - 10.40 Microsoft S+S partner stratégia– Varga Gábor, Microsoft 10.40 - 11.00 Magyarországi Hosting piac felmérési eredmények – Kardos Marcell, Microsoft 10.40 – 11.00 Kávészünet 11.10 - 11.50 SPLA áttekintés és újdonságok – Cseh Tibor, Atigris Zrt. 11.50 - 13.00 SPLA esettanulmányok – Magyar SPLA Provider partnerek 13.00 - 14.00 Kérdések, válaszok – Ebéd további információ: www.spla-spla.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.