ATM Humánvezénylési rendszer

|

A vezénylés - mint rendszer - három elemet kapcsol össze...

A vezénylés - mint rendszer - három elemet kapcsol össze: a munkaerőt, a feladatot és a munkaeszközt. A vezénylés célja, hogy a munkaerőt optimálisan biztosítsa a megadott feladatokhoz és az ehhez rendelkezésre álló eszközökhöz. A vezénylési rendszer rendszer olyan cégeknél értékesíthető, ahol sok emberi erőforrás felhasználásával, manuális tevékenységek bevonásával, általában Microsoft Excel formátumú adatok megadásával, importjával, exportjával oldják meg az erőforrások munkahelyekre történő vezénylését. A rendszer ilyenkor általában nem rendelkezik központi adatbázissal, nincs központi mentés és a vezénylési adatokhoz való hozzáférés sem a központi címtár jogosultságaival szabályzott módon történik. Fentiek alapján így az eredeti rendszer működése során nagy valószínűséggel sok redundáns adat és feladat keletkezik, illetve az egyik legfontosabb rendszer – a bérszámfejtés sem automatikusan kapja meg a havi számfejtésekhez szükséges adatokat. Ezen tények figyelembe vételével elmondható, hogy a Vezénylési rendszer ilyetén működése az adott cégnél üzleti kockázatot jelent, melynek csökkentésének első lépése lehet a központi adatbázissal rendelkező vezénylés megvalósítása. Az ATM 2007 vezénylési rendszer az alábbi magasszintű követelményeket képes informatikai úton támogatni és kielégíteni:  Ledolgozás, vezénylés támogatása, „kívánságlisták” kezelése  5 hetes előretervezés támogatása  Szolgálatcsere támogatása  Az eredeti rendszerben megvalósuló munkaügyi szabályok implementálása  Éves részletes szabadságtervezés támogatása  Szabadság igénylés és elfogadás megvalósítása  Napi beosztás egységenkénti, egyénenkénti, csoportonkénti generálása  Humán munka adatok közös adatbázisban történő támogatása, szükséges vezetői riportok előállítása  Bérszámfejtéshez szükséges tényadatok exportja külső rendszerbe szabványos csv file formátumban  A vezénylési adatok grafikus megjelenítése, azok kiváló áttekinthetőségének megoldása  Jelenléti riportok (havi munkaidő elszámolás, jelenléti ív, szolgálati beosztások, stb) generálása, nyomtatása

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.