Avnet - rekordforgalom Q1-ben

|

Rekord forgalmat könyvelhetett el az Avnet Inc. a 2008-as első pénzügyi negyedévben. Az IT-disztribútor központi adatai szerint plusz 12,3 százalékos forgalomnövekedést ért el, a Technology Solutions divízió üzemi eredménye több mint 50 százalékkal nőtt.

Az amerikai központú Avnet Inc. a 2008-as pénzügyi év első negyedévében az egész világon 4,1 milliárd USA dolláros forgalmat ért el. Az előző év azonos időszakával összehasonlítva ez plusz 12,3%-os növekedésnek felel meg. A nettó nyereség 105,5 millió amerikai dollárt tett ki, szemben az egy évvel korábbi 64,1 millió dollárral. A cég fő üzletága, az Avnet Technology Solutions kiemelkedő eredményt ért el: a hardverek és szoftverek forgalmazásáért felelős divízió üzemi nyeresége a pénzügyi év első három hónapjában összesen 58,5 millió dollár volt. Ezáltal az előző év azonos időszakához képest az Avnet TS 50,1%-kal növelte nyereségét. „Az Avnet Technology Solutions legfrissebb eredményei ismételten világossá tették számunkra, hogy a cégvásárlások milyen nagy mértékben kihathatnak az üzletre és a növekedésre” – jelentette ki Roy Vallee, az Avnet Inc. ügyvezető elnök-vezérigazgatója. „Az EMEA térségben (Európa, Közel-Kelet, Afrika) az Avnet vezető viszonteladóvá vált - a Magirus és az Acal megvásárlása után, évente mintegy 2,5 milliárd dolláros forgalommal. A tavalyi 30%-os részesedéssel szemben, az Avnet Technology Solutions hamarosan forgalmának 40%-át Észak- és Dél-Amerikán kívül fogja elérni.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.