Az apró dolgok is nagy változást hozhatnak

|

A rendszeres firmware-frissítések által hozott változásokat rengeteg ügyfelünk és partnerünk szinte észre sem veszi. Mások számára viszont hatalmas és rendkívül pozitív változást hozhatnak.

A legtöbb ügyfelünk számára a Zyxel switchek legújabb firmware frissítése szinte észrevétlenül fog megtörténni, de azoknak az ügyfeleknek, akik már várták ezeket az új szolgáltatásokat, nagy változást fog hozni, mondta el Luke Harley, az Zyxel EMEA switch vezetője.

Az új IP felügyeleti mód, amelyet a GS1350 switchek támogatnak, minden IP alapú CCTV rendszert futtató ügyfél számára intuitív webes felületet fog biztosítani az eszközök könnyed telepítéséhez és felügyeletéhez. Az rendszergazdák világos képet kapnak ezáltal a használatban lévő felügyeleti eszközökről, azok működési állapotáról és a PoE felhasználásról.

A hálózatba kapcsolt AV mód, amely 2021 januárjától elérhető a GS2220 és az XGS2210 készülékekhez, továbbfejlesztett támogatást nyújt a multicast videókhoz, amely ideális olyan hotelek számára, ahol digitális TV-csatornákat sugároznak például a vendégszobákban, vagy bármely olyan szervezet számára, amely több videot szeretne egyidejűleg streamelni a hálózaton keresztül.

Emellett ezzel a firmware kiadással router funkciókkal is felruháztuk a csúcskategóriás XS3800 központi aggregációs switch eszközünket. Ez azt jelenti, hogy az XS3800 ma már nagy teljesítményű hibrid eszköz, amely képes ellátni mind az alapvető hálózati switch, mind a router feladatát. Használható a különböző hálózati szegmensek közötti optimális útvonal azonosítására és felhasználására. A multi-gigabites kapcsolatok támogatásával az XS3800 kiváló választás minden olyan szervezet számára, amelynek rugalmas, nagy teljesítményű, egymásra építhető switchre van szüksége, sokrétű képességekkel.

Válasz az ügyfelek igényeire

A router funkciót az ügyfelek egyedi kéréseire válaszul építettük be az XS3800 eszközbe. Ugyanez a helyzet az AV és az IP felügyeleti módokkal is. Ezeket olyan új vagy további igények kielégítésének céljából adtuk hozzá, amelyeket vevőink, viszonteladóink és menedzselt szolgáltatást nyújtó partnereink visszajelzése alapján terveztünk meg.

Emellett számos további fejlesztést hajtottunk végre a firmware 4.7 upgrade keretében, az összes switch eszközünk teljesítményének és funkcionalitásának javítása érdekében. De az új módok és a router lehetőség jelentik a legnagyobb kiegészítést. Azoknak az ügyfeleknek pedig, akik nagyon várták már ezeket az opciókat, ez rendkívül jó hír. Az összes többi switch ügyfelünk és partnerünk számára pedig kiváló például szolgál arra, hogy a Zyxel mindig meghallgatja és válaszol az igényeikre. Biztos lehet benne, hogy ezt a jó szokást ezután is fenntartjuk, és minden lehetséges módon javítani fogjuk eszközeink ​​képességét, teljesítményét és megbízhatóságát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.