Az Atigris erősít a biztonsági megoldások területén

|

Az Atigris további gyártók termékeire, techológiáira is nagyobb hangsúlyt fektet.

Az Atigris Informatika a hagyományosan értékesített Microsoft és Lumension alapú IT biztonsági megoldások mellett, érzékelve a piaci igények növekedését, további gyártók termékeire, techológiáira is nagyobb hangsúlyt fektet. A McAfee termékei és megoldásai eddig is jó választásnak bizonyultak kedvező ár-érték arányuk és magas műszaki színvonaluk révén. Az Atigris a közelmúltban a McAfee Premier Solution Provider partneri minősítést több szakterületen is megszerezte, úgy, mint • System Security – IT rendszerek átfogó, teljeskörű végponti védelme • Data Protection – Adatszivárgás elleni védelem és titkosítás • Risk and Compliance – IT rendszerek sérülékenységének csökkentése proaktív megoldásokkal A McAfee termékekkel és a kapcsolódó szolgáltatásokkal az Atigris számos ügyfelénél jelen van a banki-, biztosítási területen és intézményeknél.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.