Az Atigris Informatika a legdinamikusabb cégek között

|

Egyetlen informatikával foglalkozó cégként Magyarország legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé került az Atigris Informatika Zrt...

Egyetlen informatikával foglalkozó cégként Magyarország legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé került az Atigris Informatika Zrt. egy friss felmérés szerint. A Coface Hungary és a Világgazdaság közös elemzése a legdinamikusabban fejlődő magyar középvállalatokat kutatta fel. A vállalatok árbevétele az Európai Bizottság ajánlásait figyelembe véve minimum 10, de legfeljebb 43 millió euro között van. A rangsorba 140 vállalat került be, az ország 7 régiójából 20-20. A budapesti székhelyű Atigris, a közép-magyarországi régió leggyorsabban növekvő vállalatai között található. A közel 30 éves múltra visszatekintő cég, informatikai szolgáltatásokkal, szoftverfejlesztéssel és informatikai biztonsággal foglalkozik, a Microsoft legnagyobb magyar partnere.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.